CoronavirusNieuws

333travel en Sunny Cars niet naar ITB

Deel dit artikel

Zowel Sunny Cars als 333travel gaan niet naar de ITB. De ITB vindt volgende week plaats in Berlijn. De organisatie liet gisteren nog weten dat de beurs gewoon doorgaat ondanks het coronavirus.

“Ook wij hebben vandaag het besluit genomen om niet naar de ITB beurs te gaan. Het is niet vanwege het feit om het virus te ontlopen, want ik ben ervan overtuigd dat straks 60% van Nederland dit virus zal oplopen waarbij aangetekend moet worden dat 98% geneest en dat uit cijfers blijkt dat vooral de 70-plussers en degenen die al minder weerstand hadden komen te overlijden”, aldus Frangken Tuhumena (333travel).

“De belangrijkste reden dat 333travel niet gaat, is om te voorkomen dat we twee weken in quarantaine worden gesteld”, aldus Tuhumena. “Daarnaast hebben vele van onze wereldwijde partner agenten afgezegd en komen dus niet naar de ITB. Het heeft dan voor ons weinig zin om in Berlijn aanwezig te zijn.”


Deel dit artikel

2 Reacties

  1. […] aanloop van deze grote internationale toeristische beurs hebben verschillende bedrijven, waaronder Sunny Cars en 333travel, zich afgemeld. Frank Oostam (Directeur/Voorzitter ANVR) liet weten via social media het cancelen […]

  2. […] onder wie 113.500 vakbezoekers. Een aantal bedrijven heeft zijn deelname al geannuleerd, waaronder Sunny Cars en 333travel. Ook diverse avondevenementen zijn […]

Vorige bericht

Uitgestorven toerist?

Volgende bericht

EasyJet gaat vluchten schrappen door coronavirus

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.