CoronavirusNieuws

333travel lanceert twee nieuwe bestemmingen: IJsland en Mexico

333travel breidt het reisaanbod verder uit en biedt vanaf 7 augustus ook individuele rondreizen aan naar IJsland en Mexico. Met de lancering van deze twee landen komt het aanbod van 333travel uit op 23 bestemmingen en er zitten nog zes andere landen in de pijplijn. De extra focus ligt met name op de uitbreiding in Midden- en Zuid-Amerika, maar ook bestemmingen die binnen enkele uren vliegen liggen en ideaal zijn voor schoolvakanties.

333travel blijft zich focussen op verre bestemmingen met privé rondreizen op maat. Met de toevoeging van bestemmingen ook dichter bij huis spelen zij in op de vraag naar korte vakanties, geschikt voor gezinnen. “Doordat de highlights in IJsland relatief dicht bij elkaar liggen, kun je ontzettend veel zien in een korte tijd en dat op maar drie uur vliegen vanaf Amsterdam. IJsland is bovendien sinds 15 juni weer open voor toerisme en reizigers worden weer toegelaten met inachtneming van de COVID-19 gezondheidsvoorschriften”, aldus Frangken Tuhumena (CEO 333travel).

Mexico
Ook het aanbod naar Mexico bestaat uit individuele rondreizen met het gemak van je eigen huurauto in combinatie met de prachtige stranden die het land rijk is. Daarnaast bieden we een rondreis aan per lokale bus en kun je heerlijk gaan eilandhoppen. De mogelijkheden zijn eindeloos. “Wij zijn er klaar voor om reizigers te voorzien van het mooiste reisaanbod voor 2021”, aldus Tuhumena. Andere bestemmingen die 333travel de komende maanden nog lanceert zijn: Costa Rica, Nieuw-Zeeland, Egypte, Jordanië, Israël en Namibië.

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

COVID-19 teststraat op Schiphol voor reizigers uit risicogebieden

Volgende bericht

Holland America Line's Rotterdam op 10 augustus voor de laatste keer in Rotterdam

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.