Nieuws

333travel voegt acht landen toe aan aanbod

In augustus lanceert 333travel de bestemmingen: Namibië, Nieuw-Zeeland, Mexico en Costa Rica. Met de lancering van deze landen zal tevens meer nadruk worden gelegd op duurzaam toerisme.  333travel heeft reeds de continenten Azië, Noord-Amerika en Zuid-Afrika in haar portfolio. De extra focus ligt nu op uitbreiding in Midden- en Zuid-Amerika.

“Wij zijn ondanks de coronaperikelen geenszins van plan om de productstrategie aan te passen. We blijven ons focussen op de verre bestemmingen waarbij we privé-rondreizen op maat organiseren. Wel zullen we in september meer verre reizen lanceren die binnen enkele uren vliegen liggen. Deze landen zijn onder andere IJsland, Israël, Egypte en Jordanië. Hiermee spelen we in op bestemmingen die zich uitstekend lenen voor bijvoorbeeld de meivakanties. Dit zijn ideale reisbestemmingen om bijvoorbeeld met je gezin op vakantie te gaan”, aldus Frangken Tuhumena (CEO 333travel).

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

Video - Harm Kreulen (KLM Nederland) voorafgaand aan eerste vlucht naar Curaçao

Volgende bericht

"Het angstbeeld van de hele dag mondkapjes dragen klopt niet"

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."