Nieuws

3D vlucht over Jamaica

Vanaf medio januari 2011 kun je een 3D promotiefilm van Jamaica bewonderen via www.visitjamaica.com. Je kruipt in de huid van de Nationale vogel van Jamaica ‘Doctors Bird’ en maakt een vlucht langs de hoogtepunten van het eiland. Voor het bekijken van deze 3D promotiefilm kun je via de websites www.visitjamaica.com en www.ontdekjamaica.nl een ‘Jamaica-branded’ 3D bril bestellen die gratis wordt geleverd op het opgegeven adres. Nooit eerder toonde een toeristische bestemming een dergelijke 3D film die bekeken kan worden op de computer of laptop, de televisie en mobiele telefoon.

© 2010, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

FILM: Thomas Cook gidspresentaties 2011 in beeld

Volgende bericht

Hoog groeipotentieel voor wellness

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."