NieuwsVacature

5 Vacatures bij RED Online Marketing, kom jij het team versterken?

Met het oog op de comeback van toerisme en recreatie willen wij het team uitbreiden. RED Online Marketing is hét online marketingbureau voor conversiegerichte online marketingcampagnes voor de reis- en recreatiebranche.

Onze klanten bestaan uit Bestemmingen, Touroperators, Villaparken, Attractieparken, Campings, Online Reisbureaus en vakantieparken in binnen- en buitenland. Onze collega’s werken vanuit locaties in Nederland, Duitsland en Frankrijk.

 Openstaande vacatures

Wil je net als wij midden in deze branche staan en dagelijks met vakanties bezig zijn, kom dan ons team versterken en solliciteer op een van de onderstaande vacatures.

Wat bieden wij jou?

Je werkt in een team van 15 enthousiaste marketeers verdeeld over locaties in Nederland, Duitsland en Frankrijk. Je persoonlijke ontwikkeling is belangrijk voor ons. Door trainingen, Certification Day, brainstormsessie en het delen van ervaringen willen we zoveel mogelijk van elkaar leren.

Wat nog meer?

  • Hoofdkantoor naast Utrecht centraal;
  • Deels thuiswerken is uiteraard mogelijk
  • Hecht online team waar samenwerken erg belangrijk is;
  • Een MacBook om mee te werken;
  • Een goed basis salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden (bonusregeling & pensioenplan);
  • Flexibele werktijden.

Interesse?

Zie jij jezelf al werken bij RED Online Marketing? Gaaf! Aarzel dan niet en bekijk de hele vacatures en solliciteer op werkenbij.redonlinemarketing.nl.

© 2021, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

Nieuwe reislust

Volgende bericht

‘Nederlandse toeristen zijn welkom in Turkije‘

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.