Nieuws

50 reisagenten op scheepsbezoek Disney Magic

Deel dit artikel

50 reisagenten gingen vanochtend onder leiding van het Disney Stars team aan boord van de Disney Magic in Amsterdam. Het komt niet vaak voor dat er een Disney schip aanmeert in een Nederlandse haven, een unieke kans om het eerste schip uit de vloot eens van binnen te bekijken.

De Disney Magic, die dit jaar haar 20e jubileumjaar viert, is het eerste schip uit de vloot en heeft een passagierscapaciteit van 2.700 gasten net als de Disney Wonder. De vloot is in 2011 en 2012 uitgebreid  met de Disney Dream en de Disney Fantasy die beide ruimte bieden aan 4.100 gasten. “Daar komen in de komende jaren nog drie nieuwe schepen bij. In 2021, 2022 en 2023 gaan we onze vloot uitbreiden naar zeven schepen. Deze schepen zijn nog groter dan de Dream en de Fantasy”, aldus Tomas Jansen, Head of Sales bij Walt Disney Paris en Resorts.

Bij Disney Cruise Line staat plezier voor de hele familie garant, zorgen de schepen voor ‘het Disney verschil’ en hebben ze een uniek stukje van de wereld in handen met Disney’s Castaway Cay. Meer hierover lees je in het nieuwste nummer van TravelPro.

Disney Magic in Amsterdam

Author


Deel dit artikel
Vorige bericht

Reispartijen houden Roadshow van het Zuiden

Volgende bericht

Nieuwe luxe brochure Live To Travel

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.