Nieuws

55 plussers voordelig naar de Spaanse zon

Holland International biedt speciaal voor mensen van 55 jaar en ouder in samenwerking met het Spaanse Ministerie van Toerisme onder de naam Europe Senior Tourism –Travel Senior winterzonvakanties in Spanje aan. Het programma Europe Senior Tourism –Travel Senior van de Spaanse overheid heeft een duidelijke Europese insteek en het is ook de bedoeling dat in de toekomst andere landen vanuit de Europese Unie aan dit programma deelnemen. Mensen die in aanmerking willen komen voor deelname aan Travel Senior moeten woonachtig zijn in de Europese Unie en een van hen moet ouder zijn dan 55 jaar zijn.

Nederlandse reisleiding
Senioren die de winterse kou in Nederland even willen ontvluchten, kunnen hun accu weer opladen in de Spaanse winterzon. Ze kunnen kiezen uit een acht- of vijftiendaagse reis in acht verschillende accommodaties (twee in Benidorm en zes aan de Costa del Sol). Overigens mag elke deelnemer die 55+ is, één deelnemer meenemen die nog geen 55 jaar is. Bij de vliegreisinclusief is ook de transfer naar het hotel inbegrepen. De Spaanse taal is geen probleem; vakantiegangers kunnen zich in hun moedertaal prima redden. Op de luchthaven wacht Nederlandse reisleiding de passagiers op, in het hotel organiseert een Nederlandse hostess diverse activiteiten, zoals bingo en bridge. En bij de twee excursies is een Nederlandse reisgids aanwezig.

© 2010, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

Agententarief Iberia: naar Madrid vanaf € 2

Volgende bericht

Staat jouw foto straks op de ICE?

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.