MSC Cruises laat weten dat de MSC Seaside, het eerste schip uit de Seaside-generatie, vanaf nu boekbaar is. Met de bijnaam ‘Het schip die de zon volgt’ zal de MSC Seaside – die op dit moment gebouwd wordt op de Fincantieri werf in Monfalcone, Italië, – vanaf december 2017 het gehele jaar varen vanuit Miami met een brede variatie aan 8-daagse routes door de Caribbean. Gasten welke varen door het oostelijke deel van de Caribbean zullen de populaire bestemmingen St. Thomas, de Bahama’s en Puerto Rico bezoeken. De westelijke route gaat naar Jamaica, de Kaaiman Eilanden, Cozumel en de Bahama’s. De eerste cruise van de MSC Seaside is een kerstcruise doe op 21 december 2017 start.

Om loyale gasten te belonen geeft MSC Cruises hen de gelegenheid om als eerste een cruise te boeken met de MSC Seaside. Hiervoor heeft MSC Cruises een speciale pre-sale geopend voor de MSC Voyagers Clubleden tot 29 december 2015. Clubleden welke boeken tijdens de pre-sale ontvangen een extra korting van vijf procent bovenop de standaard vijf procent MSC Voyagers Clubkorting. Op 29 december zal de verkoop worden geopend voor iedereen. Boekingen gemaakt voor 1 juni 2016 ontvangen een korting van vijf procent.

“Het baanbrekende ontwerp van de MSC Seaside laat de toewijding van het bedrijf aan innovatie zien evenals het verlangen om zowel ervaren cruisereizigers als first-timers een ervaring te bieden die hun vakantie onvergetelijk maakt”, zegt Gianni Onorato, Chief Executive Officer van MSC Cruises. “Wij hebben gezien dat reizigers vanuit de hele wereld enorm enthousiast en geïnteresseerd zijn om de nieuwe MSC Seaside te beleven. MSC Cruises is dan ook blij op de verkoop van dit revolutionaire schip twee jaar voor haar debuut te kunnen openen.”