Nieuws

Win kaarten State of Trance bij Bedsonline

Bedsonline verloot traditiegetrouw tien keer twee entreekaartjes voor State of Trance in Utrecht met een optreden van Armin van Buuren op zaterdag 27 februari 2016.

Maak tussen 23 december 2015 en 14 februari 2016 zoveel mogelijk boekingen bij Bedsonline en wie weet nodigen wij jou en je partner/collega uit om naar dit spetterende Dance Event te gaan. Voorafgaand aan deze feestelijke avond trakteert het Bedsonline Sales team je op pre-party drinks! De winnaars worden op maandag 15 februari 2016 bekend gemaakt. Stuur het ingevulde formulier met zo veel mogelijk boekingsnummers uiterlijk 14 februari 2016 naar hans.bos@bedsonline.com.

© 2015, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

ING voorziet groei reissector in 2016

Volgende bericht

Nieuw call center D-reizen en VakantieXperts

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.