Nieuws

MSC Star of the Month is born

MSC Cruises lanceert het speciale ‘MSC Star of the Month’-programma waarbij iedere maand een ‘Star’ wordt uitgelicht en in de watten gelegd vanwege hun prestatie.

De eretitel ‘MSC Star of the Month’ van de maand januari 2016 gaat naar Caroline Hazeleger van de Travel Club. Caroline heeft de eer om de allereerste ‘MSC Star of the Month’ titel te ontvangen vanwege het feit dat zij als eerste een reservering heeft gemaakt in het nieuwe, onlangs geïntroduceerde, reserveringssysteem MSC Book van MSC Cruises. Uit handen van Jan Prikkel (Sales Executive van MSC Cruises Nederland) kreeg zij het certificaat, een fles champagne en een bos bloemen uitgereikt.

© 2016, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Proef: WhatsAppen met klantenservice NS International

Volgende bericht

LEES! TravelPro Webmagazine #30

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."