Thomas Cook ontvangt vanavond ongeveer 180 gasten op haar Zomerborrel. De avond dat wordt gehouden in ‘Oscars’ te Scheveningen. Tijdens de avond zijn er veel partners aanwezig, zoals Iberostar, Small Planet, Paloma en Thomas Cook Hotels & Resorts.

TravelPro zal vanavond af en toe live zijn vanaf het feest op haar Facebook-pagina, waar je nu ook al een aantal foto’s kunt zien van de (feest)locatie.

De organisatie is sinds vanmiddag druk met de voorbereiding van de Zomerborrel met als dresscode ‘A touch of Africa’, waarmee de touroperator haar nieuwe bestemmingen Boa Vista (Kaapverdië) en Senegal in het zonnetje zet. Met de huidige weersomstandigheden lijkt het een mooie avond te worden voor zowel Thomas Cook, partners en reisagenten.

Inloop van de avond is om 18.00 uur, waarop om 18.30 officieel van start wordt gegaan met een barbecue en reismarkt. De presentatie van Thomas Cook en Iberostar zal om 20.15 uur plaatsvinden. Om 21.00 uur gaat het feest los met dj.

Gasten ontvangen bij aankomst een vragenformulier met een vraag per partner. Gedurende de avond is het de bedoeling om bij de partners de juiste antwoorden te verzamelen. Onder diegenen die de meeste juiste antwoorden weten in te vullen, wordt een spectaculaire hoofdprijs.

De entree van Oscars ligt naast de ingang van Parking Zwarte Pad. Navigeren kan het beste naar ‘Zwarte Pad’. Parkeren kan ook bij het Kurhaus en het Scheveningen Bad. De entree van Oscars ligt niet aan de strandkant.