FTI is deze zomer voor het eerst met vluchten vanaf Weeze naar Hurghada gestart en blijft dat voor komende winter doen. De charterluchtvaartmaatschappij Fly Egypt gaat dan ook in het komende winterseizoen vanaf Weeze naar Hurghada in Egypte vliegen.

“We hebben besloten om het zonzekere Hurghada ook in het winterseizoen 2017/18 aan te bieden vanaf Weeze”, zegt Dietmar Gunz (CEO van de FTI GROUP). “Vanaf onze vertrekluchthaven Weeze wordt van november 2017 tot en met maart 2018 elke donderdag gevolgen door Fly Egypt. Onze aantrekkelijke aanbiedingen zijn nu in Duitse en Nederlandse reisbureaus, alsook bij sonnenklar.TV en online te boeken.”

“We zijn blij dat de vakantievluchten van FTI GROUP vanaf Weeze naar Egypte nu ook in de winter worden aangeboden,” zegt Ludger van Bebber (directeur van vliegveld Weeze). “Hurghada en de nabijgelegen El Gouna hebben vooral voor gezinnen alles te bieden, voor een geslaagde strandvakantie. De vakantieregio aan Rode Zee is bovendien een paradijs voor duikers, watersporters en geliefd bij veeleisende golfers. Er is dus iets voor ieders smaak iets te vinden en Hurghada is per direct als pakketreis vanaf Weeze te boeken.”