Nieuws

TWI opent vestiging in Duitsland

TWI heeft onlangs een vestiging met kantoren, opslag- en verwerkings- ruimte geopend in Borken, net over de Duitse grens, oostelijk van Bocholtz. Gerard Wolters (Commercieel Manager TWI) laat desgevraagd tegenover TravelPro weten een verdere uitbreiding van TWI in Europa niet uit te sluiten. Mede in verband met deze verdere internationalisering heeft TWI gelijktijdig haar logo een internationalere uitstraling gegeven.

Met de opening van het pand in Duitsland blijft TWI zich verder internationaliseren, want naast Duitsland worden momenteel ook al de Benelux en Noord-Frankrijk direct (vanuit Nieuwveen) bedient. Wolters: “Mede afhankelijk van de wensen van haar klanten zal TWI de ingeslagen weg voortzetten. In Duitsland is er met een ruime opslaghal vooralsnog voldoende capaciteit voor handen.”

De eerste klanten waar TWI in Duitsland voor zal gaan werken zijn inmiddels een feit. “TWI heeft vanuit haar start in Nederland natuurlijk altijd een goed contact gehad met toeristische bedrijven. Niet verwonderlijk dan ook dat de eerste Duitse klanten voornamelijk uit dit segment komen. Maar daarnaast zullen zeker ook klanten uit andere bedrijfssegmenten, zowel B2B als B2C, klant gaan worden van onze Duitse vestiging”, aldus Wolters.

TWI te Nieuwveen is een specialist op het gebied van logistieke dienstverlening. In 1988 is begonnen met het verrichten van distributie werkzaamheden. Van oorsprong is TWI een logistieke partner voor de reisbranche in Nederland. TWI is marktleider in deze sector. Via TWI worden de reisbureaus in Nederland voorzien van allerlei documenten, brochures en andere (promotionele) goederen.

Ook bedient TWI verschillende bureaus voor toerisme. Deze hebben hun informatieverstrekking uitbesteed aan TWI. Naast de vele klanten uit de reiswereld, maken ook andere partijen gebruik van de diensten van TWI op het gebied van opslag, fulfilment, distributie en (direct) mail. Denk daarbij aan verzekeringsmaatschappijen, musea, drukkerijen, intermediairs, webshops, banken en reclame-/marketingbureaus.

Sinds enige tijd maakt Intercédé onderdeel uit van de TWI Groep. Intercédé is totaalleverancier op het gebied van relatiegeschenken, snoepjes in kleine verpakking, premiums, promotionele producten, digitale cadeauconcepten en kerstpakketten. Intercédé behoort tot de top 5 van Nederland.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Nederlanders schrikken van aardbeving Italië

Volgende bericht

Kruidvat en Flywise aangesproken op reisvouchers

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.