Live To Travel organiseert dit jaar voor de zesde keer haar Live To Travel Event, waarop reisagenten kennis kunnen maken met het team en ruim 40 lokale partners uit Afrika, Indische Oceaan en Australië/Nieuw-Zeeland. Het event zal plaatsvinden op dinsdag 3 oktober in het Van der Valk Almere. De touroperator zal die dag haar gloednieuwe brochures presenteren (zie een preview onderaan dit bericht) die een nieuwe look hebben gekregen.

Net als vorig jaar kunnen reisagenten kiezen of ze in de middag (van 15.00 tot 18.00 uur met aansluitend diner) of in de avond (begint om 18.0 uur met diner en aansluitend programma tot 22.00 uur) willen komen. Er is geen sprake van speeddate sessie of een verplichte route. Bezoekers kunnen zelf kiezen met welke leveranciers ze willen praten. Tevens is er dit jaar de mogelijkheid om  klanten mee te nemen vanaf 19:30 uur en samen met hen langs de stands van leveranciers te gaan.

Er zullen zowel in de middag als avond bestemmingspresentaties worden gehouden over Tanzania, Réunion, Australië en Zuid-Afrika. Er zijn mooie prijzen te winnen, zoals een verblijf in Tanzania, Zuid-Afrika of Senegal. Reisagenten kunnen zich kosteloos aanmelden voor de avond via livetotravel.nl of door een mail te sturen naar sales@livetotravel.nl. Afmelden kan tot 2 oktober 17:00, daarna worden er kosten in rekening gebracht. Tijdens het event vorig jaar werden Congo en Rwanda gepresenteerd als nieuwe bestemming. Tamara de Groot, sinds november 2015 Managing Director bij Live To Travel, laat weten uit te kijken naar de dag die ieder jaar door veel reisagenten wordt bezocht.