De jaarlijkse NS International Reisagentendag  met als thema ‘The Place to B2B’ vindt dit jaar plaats in Utrecht op dinsdag 10 oktober. Traditioneel staat het programma in het teken van kennis halen en delen waarbij fun en facts elkaar in hoog tempo afwisselen.

Annemarie Ariesen is manager B2B bij NS International laat weten dat het een bijzondere dag wordt en dat bezoekers boordevol inspiratie naar huis zullen gaan. “Het is een evenement dat je niet wil missen als je klanten in de zakelijke of leisure markt bedient. Een middag lang word je geprikkeld met interactieve workshops en werk je spelenderwijs aan jezelf.

“Het programma liegt er niet om”, vervolgt Ariesen. “Dat geldt voor de workshops, dat geldt voor de spreker Joseph Oubelkas. Ik heb het voorrecht gehad hem eerder te zien spreken tijdens het ANVR jaarcongres van vorig jaar in Curaçao. Ik overdrijf niet als ik zeg dat hij de hele zaal in vervoering bracht. Op onnavolgbare wijze geeft hij zichzelf bloot en inspireert hij jou om het meeste uit jezelf en anderen te halen. Alleen zijn verhaal is reden genoeg om de Reisagentendag bij te wonen.”

De Reisagentendag vindt plaats in Utrecht op loopafstand van het Centraal Station. De middag is compleet verzorgd, van het eerste klas retourkaartje tot de borrel die om 18.00 uur eindigt. Travel consultants die zich bezighouden met het boeken van treinen kunnen zich online aanmelden. Op de agentensite van NS International is eveneens meer info te vinden over de Reisagentendag. Kijk hier voor een impressie van de Reisagentendag van 2015.