Nieuws

Explosie in metro Londen

Deel dit artikel

Er heeft een explosie plaatsgevonden bij het metrostation van Parsons Green in Londen.  Getuigen spreken over passagiers met brandwonden in hun gezicht en haren in brand. Er heeft waarschijnlijk een explosie plaatsgevonden achterin de metro. Er wordt gesproken over een vuurbol.

Een getuige meldt dat er veel gewonden zijn gevallen na de explosie en de daarop volgende paniek. De politie heeft het incident bevestigd. Op Twitter schrijven getuigen: “Horror bij Parsons Green, ik moet rennen voor mijn leven bij Parsons Green” en “mensen worstelen om uit het station te komen.” Later meer.

Greg Hands, de Britse staatssecretaris voor Handel en Investeringen, laat via Twitter weten: “Zeer bezorgd over dit incident in mijn kiesdistrict bij Parsons Green. Op zoek naar meer informatie. ”

De laatste informatie over de metro is dat de metro tussen Earl’s Court en Wimbledon eruit ligt. Voor de rest rijdt de metro nog.

Volgens de BBC wordt het incident van vanochtend gezien als terrorisme.

https://twitter.com/MarquesdCaceres/status/908604045031550976


Deel dit artikel
Vorige bericht

Ministerie Buitenlandse Zaken: negatief reisadvies Cuba

Volgende bericht

Reactie TUI op negatief reisadvies Cuba

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.