Nieuws

Nieuwe koers voor Toerkoop en Van Gerwen stapt op

Toerkoop gaat een nieuwe koers varen, dit heeft er toe geleid dat Van Gerwen heeft besloten met haar zestien reisbureaus Toerkoop te verlaten. Volgens het bestuur komt het ondernemerschap weer centraal te staan. “Wij zijn er weer voor de échte reisondernemers”, laat de organisatie weten.

Nieuw is dat dat niet langer expliciet onder de naam Toerkoop hoeft, maar de ondernemer kan zich naar buiten volop presenteren en profileren met zijn eigen naam én daarmee het eigen reisbureau. Daaraan wordt het kwaliteitslabel Toerkoop toegevoegd.

“Toerkoop biedt de reisondernemers een basisdienstverlening waarin naast de ICT en inkoop ook een uitgebreid marketingpakket is opgenomen. Hiermee wordt de reisondernemer de ‘local hero’ in ondernemende reizen”, aldus Toerkoop. De organisatie gaat de aangesloten reisondernemers (de leden) weer optimaal faciliteren. “Wij hebben afspraken gemaakt (en zijn volop in onderhandeling) met diverse partijen die exclusief onze reisondernemers ondersteunen of zaken uit handen gaan nemen, zodat onze leden zich weer volledig op het adviseren en verkopen van reizen kunnen richten.”

© 2017, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Emirates en flydubai kondigen codeshare routes aan

Volgende bericht

ITSC lanceert Teldar Travel op de Nederlandse markt

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.