Nieuws

‘Ersin in wonderland’ naar Tunesië

Ersin Kiris reist in de nieuwe vierdelige VPRO-serie Ersin in wonderland in een dubbelrol als journalist en toerist naar populaire vakantieoorden, zoals het Kruger Park en Acapulco. ‘Er is zoveel dat je niet ziet, niet verstaat of niet begrijpen kan. Wat speelt er achter de façade?’

Volgende week donderdag is Kiris in Tunesië en boekt een kamer in het strandhotel waar twee jaar geleden een terrorist een bloedbad aanrichtte. Het gebouw heeft een likje verf gekregen en er zijn weer veel toeristen. Er wordt gelachen, gedanst en gedronken. In zijn zwembroek probeert Ersin het beste ervan te maken.

Veel schoonmaaksters en obers waren er ook tijdens de aanslag. Ersin spreekt de medewerkers die dagelijks terugkeren naar de plek waar ze vreselijke dingen hebben gezien. Velen waren werkloos tot de heropening van het hotel. Een verhaal over de wederopbouw van plezier. Meer info over het programma vind je op vpro.nl/ersintunesië.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

KLM en Schiphol doen toezegging aan ACM

Volgende bericht

De verborgen parel van Amerika: Idaho

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.