Nieuws

VvKR groeit door: Vakantiecafe.nl 300e lid

De Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR) heeft met Vakantiecafe.nl het 300ste lid ingeschreven. Namens het VvKR-bestuur kreeg reisondernemer pur sang Pauline Dukker van Vakantiecafe in Amsterdam een bloemetje overhandigd.

 

De VvKR is ruim zes jaar geleden ontstaan doordat wettelijke eisen op het gebied van consumentenrecht  reisondernemingen noopten tot formele regelingen. Dat leidde tot collectieven en een nauwere samenwerking tussen ook kleinschaliger reisorganisatoren. Een ‘eigen’  garantiefonds, maar ook verzekeringen, cursussen en andere initiatieven op weg naar verdere professionalisering volgden.

Reageer met Facebook:

Reacties:

2 Reacties

  1. 19 oktober 2017 at 15:50

    je hebt compleet gelijk, Wendy. een prachtige vereniging met een mooie toekomst. ben blij dat ik erbij gekomen ben!

  2. 19 oktober 2017 at 14:49

    #Mooi! Quote:”Het leuke van kennis, toegang en ideeën, is dat je die onbeperkt kunt weggeven, zonder er minder van te krijgen”, een quote die goed past bij de VvKR.

    De VvKR is een mooie club enthousiaste en ervaren reisondernemers, samen staan we sterk, samen hebben we een breed scala aan fantastisch reizen. Geweldig, nu al 300 deelnemers.

    Welkom Pauline!

Vorige bericht

Het is weer tijd voor de TravelPro Dinner Workshops!

Volgende bericht

Louvre Hotels Group neemt Hôtels & Préférence over

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.