Meliá Cuba heeft de heropening aangekondigd van haar hotels in Cayo Santa María, Cayo Coco, Cayo Guillermo en Varadero. De hotels werden allemaal beschadigd door orkaan Irma.

Melia laat weten dat er tijdens de tijdelijke sluiting van de hotels direct verbeteringen zijn uitgevoerd die Meliá Cuba in staat stellen nieuwe producten voor het komende hoogseizoen aan te bieden.

In Varadero zijn Meliá Peninsula Varadero en Paradisus Varadero inmiddels open sinds 15 oktober. In Cayo Santa Maria, gaat het Meliá Cayo Santa María en Meliá Las Dunas weer open op 1 november. Het Meliá Buenavista en Sol Cayo Santa María hotels gaan open op 15 november.

In Jardines del Rey, is het Sol Cayo Coco hotel inmiddels geopend. Meliá Cayo Guillermo opent morgen en  Meliá Jardines del Rey op 1 november. Meliá Cayo Coco gaat weer open op 4 november en Sol Cayo Guillermo op 15 november.

“Meliá Hotels International Cuba is erg dankbaar voor deze teamprestatie en voor de loyaliteit en ondersteuning die wij hebben gekregen van gasten, reisagenten en touroperators”, aldus het bedrijf in een verklaring.