Sunair heeft de inschrijving voor de razend populaire (combinatie)studiereis naar Reykjavik en/of New York City geopend.

Er vertrekt een groep op 19 januari met Icelandair vanaf Amsterdam naar Reykjavik waar 24 uur wordt doorgebracht met een programma inclusief een bezoek aan de Blue Lagoon en een deel van de prachtige Golden Circle tour. Daarna vliegt de groep door naar New York en sluit daar aan bij de andere groep die Sunair op 20 januari met KLM vanaf Amsterdam naar New York vliegt.

Tijdens deze studiereizen wordt New York echt ontdekt en beleefd middels een gezamenlijk programma, een expeditiedag (een dag op pad met opdrachten en een mooie te winnen prijs) en een hele dag ‘vrij’ om te doen wat jij wilt. Inschrijven en meer informatie op het reserveringssysteem van Sunair, SJORS. Reisagenten kunnen zich inschrijven tot en met vrijdag 8 december. Voor de kerstdagen maakt Sunair de gelukkige deelnemers bekend. Bekijk hier nog een verslag van de studiereis die eerder dit jaar plaatsvond.