Nieuws

Airtrade opent kantoor in België

Deel dit artikel

Airtrade Holland BV, Nederlands marktleider op het gebied van Travel Fulfilment en Travel Technology, breidt haar activiteiten uit naar België.

Airtrade Holland is in oktober 2017 door de International Air Transport Association (IATA) geaccrediteerd voor de Belgische markt en heeft een eerste vestiging geopend aan de Posthoflei in Antwerpen. De uitbreidingsplannen naar België speelden al een tijd, maar kregen concreet vorm in 2016. Groeiende interesse voor het bedrijf vanuit België heeft ertoe geleid dat Airtrade een brede verkenning startte naar een strategische uitbreiding.

“De uitbreiding naar België is voor Airtrade een natuurlijke beweging. We komen daarmee tegemoet aan de wens van bestaande klanten voor tarieven uit de Belgische markt en Belgische reisbedrijven die gebruik willen maken van de Air Broker propositie van Airtrade, ondersteund door onze eigen schaalbare technologie, waaronder de recent gelanceerde Airtrade Hub”, aldus Frank Wester, CFO Airtrade.

 “Sinds half september is Airtrade gevestigd in België, onder de naam Airtrade Belgium. Voor ons was het belangrijk dat er een bedrijf werd neergezet met een echt Belgische structuur”, aldus Jeroen Martron, CEO Airtrade. “In Nederland zetten we al 27 jaar kwalitatief hoge producten en diensten in de markt maar we realiseren ons dat de Belgische markt geen één op één kopie is van de Nederlandse en passen onze marktbenadering daarop aan.”
De volgende stap voor Airtrade Belgium is het aantrekken van een Belgische Country Manager. Deze Country Manager (van Belgische komaf) zal het Airtrade merk verder in de Belgische markt gaan zetten.

Deel dit artikel
Vorige bericht

TUI lanceert nieuwe versie Mijn TUI en TUI.nl

Volgende bericht

Nordica vanaf Groningen naar München en Brussel

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.