The Travel Company heeft gisteren met partners/leveranciers haar 20-jarig bestaan gevierd in het WTC Alnovum in Almere. “Uiteindelijk staan we er na twintig jaar nog steeds. Ik vind het bijzonder genoeg om niet voorbij te laten gaan. In deze tijd mag het 20-jarig bestaan van een bedrijf best een moment van aandacht hebben. We vieren het ook niet heel erg groots en dat past ook wel een beetje bij ons, maar we willen het wel laten weten dat we er zijn”, aldus Bert Thijssen (directeur The Travel Company).

Onder de aanwezigen ook de eigen ZRA’s en ondernemers, waaronderLilianne van Boesschoten, Berry van Betuw en Michael Verdouw, de diehards van het eerste uur . Thijssen: “Later kwamen daar Gerard Visser, Johan van den Berg en ikzelf bij. Ik weet nog goed dat ik zo’n twaalf jaar geleden op studiereis ging en ik mijzelf voorstelde, waarop iemand die ik niet kende tegen mij zei: ‘The Travel Company, dat zijn toch die recalcitrante jongetjes.’ Toen dacht ik; ‘Jij gaat dat nu tegen mij vertellen?’ Maar later vond ik het een compliment, want als je recalcitrant bent, dan ben je niet doorsnee, geen grijze muis en heb je een eigen mening. We zijn al die twintig jaar een beetje eigenwijs gebleven. Met onze eigenwijsheid voeren wij ook de discussies met onze collega’s/partners en dat is soms een tikkeltje scherp. Tijdens de eindejaarsmeeting die wij vanochtend hadden was de discussie in sommige gevallen ook een tikkeltje scherp en dat is helemaal niet erg, want als je dat op die manier met elkaar doet, dan kom je ook het verst.”

Een extra bedankje voor zijn aanwezigheid was er voor Frank Oostdam, directeur/voorzitter ANVR. Thijssen: “Als de voorman van de ANVR op ons feestje komt, dan denk ik dat we het goed doen.” Overigens werden ook alle andere aanwezige partners namens Thijssen hartelijk bedankt voor hun aanwezigheid. “Ik ben oprecht blij en trots dat er zoveel genodigden zijn gekomen. Dat zegt wel wat over hoe we met elkaar in de wedstrijd zitten.” Lees hier het uitgebreide interview met Thijssen dat TravelPro begin november publiceerde.

Foto: Gerard Visser.