Zoals ieder jaar publiceert TravelPro de agenda van de Vakantiebeurs Vakdagen op haar website, inclusief borrels. Mist er een event/borrel? Laat het de redactie weten door te mailen naar redactie@travelpro.nl.

Dinsdag 9 januari 2018

8:30 – 11:00 Foyer op de 2e verdieping van het Beatrixgebouw
Mediaworkshop Reizen 2018

Dit is alweer de negentiende editie van het persevenement en een vaste prik in de agenda van elke gepassioneerde reisjournalist. Ook dit jaar wordt de Mediaworkshop Reizen georganiseerd door PR bureaus AVIAREPS, BuroSix, Tourism Marketing Concepts (TMC) en nieuw dit jaar: Target Travel Marketing. Meld je dan voor 21 december aan via onze website https://mediaworkshop-reizen.nl/inschrijven/ en speeddate mee!

10:00 – 12.30 Break Out Room 3
Travel Counsellors – Een kijkje in de wereld van Travel Counsellors

Ben je een ondernemende reisprofessional en ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carriere? Kom dan naar de vakdag (dinsdag 9 januari) van de Vakantiebeurs in Utrecht. We ontmoeten dan graag iedereen die geïnteresseerd is om zelfstandig reisadviseur te worden. Tijdens een informele bijeenkomst zal je het team ontmoeten, lichten wij onze bedrijfsfilosofie toe en is er de mogelijkheid om vragen te stellen aan twee Travel Counsellors. Toegang: Vooraf inschrijven via carriere@travelcounsellors.nl

10:00 Hal 3, stand A.072
Meet & Greet Vuelandia

Vuelandia nodigt je graag uit op de Vakdag van de Vakantiebeurs op 9 januari 2018. Tijdens het opdienen van een lekker croissantje, een mini donut en vers glaasje jus d’orange hoor jij alle ins and outs van Vuelandia voor een succesjaar in 2018! Zorg dat je het niet mist, want wij hebben veel nieuwtjes en mooie kansen in het nieuwe jaar. Wij hebben een beperkt aantal plaatsen, dus meld je direct aan!
Ben je niet aanwezig tijdens de vakdagen, maar wel benieuwd naar alle ins & outs van Vuelandia in het komende jaar? Geef dan ook je gegevens door voor het maken van een afspraak.

10:30 – 12:00 TUI stand (hal 7, D010)
Cup of TUI

Je begint je dag, in alle rust, met een Cup of TUI (of koffie) en een lekker hapje op uiteraard de TUI stand (hal 7, D010). Op 9 januari van 10.30 tot 12.00 nodigt het Sales Team van TUI Nederland jullie uit voor de traditionele ‘Cup of TUI’. Er wordt gezorgd voor iets lekkers bij de Cup Of TUI.

11.00 –  13.00 (Hal 4 – D055 )
Informele netwerkbijeenkomst Jet Airways
General Manager Benelux Samir Chada nodigt je graag uit voor een informele netwerkbijeenkomst met eregasten de ambassadeur van India in Nederland, Excellentie Venu Rajamony, en de burgemeester van Utrecht, Jan van Zanen. Onder het genot van authentiek Indiase snacks en een drankje kan je met hen van gedachten wisselen over India en Jet Airways. Tussen het netwerken door kan je genieten van live muziek en het optreden van Indiase Punjabi-dansers.

11:00 – 11.:25 Sky theater 1
Mediaspirit – Vereenvoudig beheren en bewerken van afbeeldingen met MediaSpirit

Je afbeeldingenbeheer beter organiseren? Kom naar de MediaSpirit presentatie! Herkent u het probleem dat afbeeldingen vaak niet meer (snel) terug te vinden zijn? Eenmaal gevonden, kunnen ze vaak niet direct worden ingezet, vanwege een onjuiste afmeting of bewerking. SiteSpirit toont een prachtige on-line tool om alle afbeeldingen op één plek te beheren en bewerken. Direct downloaden, bijsnijden en uploaden naar je website, offerte, banner of brochure. Het kan! Voertaal: De sessies van 11.00, 13.00 en 15.00 uur zijn in het Nederlands, de sesies van 12.00 en 14.00 uur zijn in het Engels. Toegang: vrij toegang

10:40 – 12:00 Mission 1/2
Opening Vakantiebeurs en aansluitend NBTC Nipo Research – De Nederlandse vakantiemarkt: trends en verwachtingen 2018

Wat zijn de belangrijkste trends en ontwikkelingen op de Nederlandse vakantiemarkt? Hoe staat het met het vakantiesentiment van Nederlanders voor 2018? Met deze presentatie geeft NBTC-NIPO Research een analyse van het vakantiegedrag van Nederlanders. Het onderzoeksbureau schetst een beeld van de omstandigheden die invloed hebben gehad op de vakantiemarkt in 2017. Vervolgens presenteren zij de hoofduitkomsten van het grootschalige ContinuVakantieOnderzoek 2017. De ontwikkeling van de totale vakantiemarkt komt aan bod, waarbij onderscheid wordt gemaakt naar vakanties van Nederlanders in binnen- en buitenland. Ook de verwachtingen voor het vakantiejaar 2018, gebaseerd op recent uitgevoerd onderzoek, worden gepresenteerd. Speciale aandacht wordt dit jaar besteed aan het vakantiegedrag van Millennials. Sprekers: Helena Klok en Kees van der Most – Directors, NBTC-NIPO Research.
Voertaal: De sessie van 11.00 uur is in het Nederlands, de sessie van 16.00 in het Engels. Toegang: gratis registreren via vakdagregistratie Vakantiebeurs.

11:15 – 11:40 Sky Theater 2
FlexiTech – Waarom het gebruik van een mobiele app uw bedrijfsvoering en klantervaringen kan helpen verbeteren

Kan uw bedrijfsvoering profiteren van een eigen mobiele app? Bezoek de Flexitech presentatie om te zien waarom een mobiele app een essentiële tool is geworden voor de gehele reisbranche binnen het digitale tijdperk. Voertaal: Engels. Toegang: vrij toegang.

11:30 – 11:55 Sky Theater 1
Spotler – Verhoog je conversie met e-mail marketing automation

We geven je 8 tips om een hoger conversieratio te bereiken door het inzetten van goede e-mail marketing (automation). Haal meer uit je reguliere nieuwsbrieven en automatiseer je 1-op-1 marketing met slimme campagnes. Benieuwd hoe jouw organisatie met e-mail marketing (automation) meer succes behaalt? Kom dan naar onze kennissessie en ontvang praktische tips waarmee je direct aan de slag kan. Voertaal: De sessie van 12.30 en 14.30 zijn in het Nederlands. De sessies van 11.30 en 13.30 in het Engels. Toegang: vrij toegang.

11:30 – 13:00 Media Plaza (2e etage), Juliana sessiezaal
Travel Trade Workshop ‘Ontdek de geheimen van Suriname’
Must visit workshop waarbij je alles te weten komt over Suriname en contact kan leggen met diverse partijen. Meld je aan door een mail te sturen naar dennis@travelpro.nl.

12:00 – 12:25 Sky Theater 1
Mediaspirit – Vereenvoudig beheren en bewerken van afbeeldingen met MediaSpirit

Je afbeeldingenbeheer beter organiseren? Kom naar de MediaSpirit presentatie! Herkent u het probleem dat afbeeldingen vaak niet meer (snel) terug te vinden zijn? Eenmaal gevonden, kunnen ze vaak niet direct worden ingezet, vanwege een onjuiste afmeting of bewerking. SiteSpirit toont een prachtige on-line tool om alle afbeeldingen op één plek te beheren en bewerken. Direct downloaden, bijsnijden en uploaden naar je website, offerte, banner of brochure. Het kan! Voertaal: De sessies van 11.00, 13.00 en 15.00 uur zijn in het Nederlands, de sesies van 12.00 en 14.00 uur zijn in het Engels. Toegang: vrij toegang.

12.00 Hal 2, stand B034
RwandaFul Coffee Break
Netwerkevenement met ambassadeur Karabaranga, delegatie Rwanda Development Board, RwandAir en DMC’s: Amahoro Tours, Wildlife Tours, Mercator Assistance Tours & Safaris. Met optredens van de Rwandese dansgroep en Rwanda specialty coffee.

12:00 – 13:00 Quest
GDPR: Bent u al klaar voor de nieuwe privacywet?

Big data en dmp’s, de ‘slimme’ hotelkamer, social messaging en chatbots, customer journey en e-commerce: op allerlei manieren worden in de reisbranche gegevens over consumenten, hun gedrag en voorkeuren verzameld. Wat mag je met deze data? En wat niet? Hoe zit het met de nieuwe Europese privacyregels die mei 2018 van toepassing zullen zijn? Advocaat Herwin Roerdink, partner bij Vondst, beantwoordt deze en veel andere vragen aan de hand van learnings uit zijn praktijk. Spreker: Herwin Roerdink – Partner, Vondst Advocaten
Voertaal: Nederlands. Toegang: gratis registreren via vakdagregistratie Vakantiebeurs.

12:15 – 13:00 Experience Theater (Hal 9)
ANVR en GFK voorspellen vakantieboekingsgedrag 2018

Marktonderzoeksbureau GfK heeft het afgelopen jaar samen met de UV Tilburg een, gevalideerd, model ontwikkeld waarbij op basis van continue sentiment analyses en actuele verkoopcijfers het boekingsgedrag van consumenten kan worden voorspeld. De GfK Sentiment Index voorspelt boeking volumes voor de komende 6-12 weken voor 30 populaire vakantielanden, later in 2018 zullen daar nog 20 landen aan worden toegevoegd. Voor de reiswereld een unieke kans om yield management en marcom ROI te optimaliseren. Tegelijkertijd introduceert reisbrancheorganisatie ANVR de Sentiment Barometer welke een indicatie geeft van het positieve of negatieve sentiment naar wereldwijde reisbestemmingen. Sprekers: Henk Delfos (Industry Lead Travel & Hospitality GfK) en Walter Schut (adjunct-directeur ANVR). Voertaal: Nederlands. Toegang: gratis toegang.

12:15 – 12:40 Sky Theater 2
FlexiTech – Waarom het gebruik van een mobiele app uw bedrijfsvoering en klantervaringen kan helpen verbeteren

Kan uw bedrijfsvoering profiteren van een eigen mobiele app? Bezoek de Flexitech presentatie om te zien waarom een mobiele app een essentiële tool is geworden voor de gehele reisbranche binnen het digitale tijdperk. We zullen u laten zien waarom de Flexi Travel app, met kenmerken zoals reisbeschrijvingen, reisbestemmingen, Maps, Weer, Valuta, Surveys & FAQ’s, verscheidene aspecten van uw bedrijfsvoering, inclusief de operationele efficiëntie, klantervaring en inkomsten groei, kan verbeteren. Voertaal: Engels. Toegang: vrij toegang.

12:30 Hal 7, stand D112
Aperitief à la française

Atout France en de regio Provence-Alpes-Côte d’Azur nodigen u uit voor een ‘Aperitief à la française’ om samen te proosten op het nieuwe jaar.

12:30 – 12:55 Sky Theater 1
Spotler – Verhoog je conversie met e-mail marketing automation
We geven je 8 tips om een hoger conversieratio te bereiken door het inzetten van goede e-mail marketing (automation). Haal meer uit je reguliere nieuwsbrieven en automatiseer je 1-op-1 marketing met slimme campagnes. Benieuwd hoe jouw organisatie met e-mail marketing (automation) meer succes behaalt? Kom dan naar onze kennissessie en ontvang praktische tips waarmee je direct aan de slag kan. Voertaal: De sessie van 12.30 en 14.30 zijn in het Nederlands. De sessies van 11.30 en 13.30 in het Engels. Toegang: vrij toegang.

12.30 – 14.00 uur Hal 3 – stand B.116
Coby’s friet

De Jong Intra Vakanties nodigt je graag uit om op de Vakdag van de Vakantiebeurs weer samen te genieten van een heerlijk zakje friet.

13:00 – 14:00 Hal 7 – stand E010
Het Spaans Verkeersbureau presenteert nóg meer interessante activiteiten en momenten om de samenwerking met jou als touroperator of andere partner te versterken en tevens maken ze het thema bekend voor de Persprijs en Blogprijs Proef Spanje 2018. Je bent van harte welkom vanaf 13.00 uur. 

13:00 – 14:00 Experience Theater (Hal 9)
Travel Tomorrow Meetup: Startups Pitch & Grow

Laat je inspireren door 5 Startups in reizen, die een kans krijgen om op een Dragons’ Den achtige manier, 3 investeerders en u als publiek, ervan te overtuigen dat hun idee levensvatbaar is. Iedere startup krijgt 3 minuten de tijd om te pitchen, waarna er 5 minuten vragen gesteld kunnen worden. Daarna mag u als publiek stemmen over het beste idee in Travel voor 2018. Voertaal: Nederlands. Toegang: gratis toegang.

13:00 – 14:00 stand van Egypte in hal 8 (E041)
Cocktailuur Egypte

Office de tourisme égyptien nodigt je op 9 januari om 13:00 uit voor een cocktail receptie in aanwezigheid van de Egypische ambassadeur H.E. Mr. Amgad Maher Abdel Ghaffar. De borrel zal plaats vinden bij de stand van Egypte in hal 8 (E041)

13:00 – 13:25 Sky Theater 1
Mediaspirit – Vereenvoudig beheren en bewerken van afbeeldingen met MediaSpirit

Je afbeeldingenbeheer beter organiseren? Kom naar de MediaSpirit presentatie! Herkent u het probleem dat afbeeldingen vaak niet meer (snel) terug te vinden zijn? Eenmaal gevonden, kunnen ze vaak niet direct worden ingezet, vanwege een onjuiste afmeting of bewerking. SiteSpirit toont een prachtige on-line tool om alle afbeeldingen op één plek te beheren en bewerken. Direct downloaden, bijsnijden en uploaden naar je website, offerte, banner of brochure. Het kan! Voertaal: De sessies van 11.00, 13.00 en 15.00 uur zijn in het Nederlands, de sesies van 12.00 en 14.00 uur zijn in het Engels. Toegang: vrij toegang.

13:00 – 14:00 Mission 1/2
Marketingfacts – Impact van de digitale technologie op de reisindustrie

Spreker: Marco Derksen – Oprichter Marketingfacts en Upstream. Voertaal: Nederlands. Toegang: gratis. Registreren via vakdagregistratie Vakantiebeurs.

13:15 – 13:40 Sky Theater 2
FlexiTech – Waarom het gebruik van een mobiele app uw bedrijfsvoering en klantervaringen kan helpen verbeteren

Kan uw bedrijfsvoering profiteren van een eigen mobiele app? Bezoek de Flexitech presentatie om te zien waarom een mobiele app een essentiële tool is geworden voor de gehele reisbranche binnen het digitale tijdperk. We zullen u laten zien waarom de Flexi Travel app, met kenmerken zoals reisbeschrijvingen, reisbestemmingen, Maps, Weer, Valuta, Surveys & FAQ’s, verscheidene aspecten van uw bedrijfsvoering, inclusief de operationele efficiëntie, klantervaring en inkomsten groei, kan verbeteren. Voertaal: Engels. Toegang: vrij toegang.

13.30 hal 3 stand B111
Untamed Travelling-borrel
Op de eerste Vakdag van de Vakantiebeurs in Jaarbeurs Utrecht trapt Untamed Travelling de borrel af met een spectaculair martial arts optreden. Na lang onderhandelen samen met de lokale agent hebben zij de van Kill Bill bekende krijgskunstenaar Tetsuro Shimaguchi en Hiromi Matsumura kunnen strikken een zwaardvechtdemonstratie te geven. Zorg dat je erbij bent om 13.30 uur op stand 03.B111 in hal 3, en laat je onder het genot van een glas champagne of saké omver blazen door de weergaloze performance van de speciaal hiervoor ingevlogen Japanners. Not for the faint hearted…

14:00 Hal 4, standnummer A09
Jaarlijkse aftrap van het nieuwe jaar door Toeristenbureau Bonaire
Bonaire is een klein eiland, dus daarom organiseren we ook dit jaar weer het kortste samenzijn van alle deelnemers aan de beurs. We vieren de ‘aftrap’ van het nieuwe jaar om 14.00 uur en om 14.15 uur gaat ieder weer zijns en haars weegs. Of blijft gezellig napraten natuurlijk, dat kan altijd! We zien je graag bij onze stand in Hal 04, standnummer A093.

14:00 Hal 8 – B032
Netwerkborrel van het Turks Verkeersbureau
Onder genot van een drankje kunt u tijdens de borrel genieten van culturele activiteiten.

14:30 Hal 11 – D062
Nieuwjaarsborrel Pools Verkeersbureau

15:00 – 17:00 (Hal10, stand C068)
Sunair Champagneborrel
Ook dit jaar wil Sunair samen met jullie bruisend het nieuwe jaar in. Daarom nodigt de reisorganisatie alle reisagenten uit op de welbekende Champagneborrel 2018 (met lekkere oesters!). Iedereen is welkom op de Vakdag tussen 15:00 en 17:00 uur bij de Sunair stand.

15:00 – 15:25 Sky Theater 1
Mediaspirit – Vereenvoudig beheren en bewerken van afbeeldingen met MediaSpirit

Je afbeeldingenbeheer beter organiseren? Kom naar de MediaSpirit presentatie! Herkent u het probleem dat afbeeldingen vaak niet meer (snel) terug te vinden zijn? Eenmaal gevonden, kunnen ze vaak niet direct worden ingezet, vanwege een onjuiste afmeting of bewerking. SiteSpirit toont een prachtige on-line tool om alle afbeeldingen op één plek te beheren en bewerken. Direct downloaden, bijsnijden en uploaden naar je website, offerte, banner of brochure. Het kan! Voertaal: De sessies van 11.00, 13.00 en 15.00 uur zijn in het Nederlands, de sesies van 12.00 en 14.00 uur zijn in het Engels. Toegang: vrij toegang.

15:00 – 16:00 Mission 1/2
Reiswerk – Van verwondering naar veerkracht! Powered by Reiswerk/NHTV

De wereld transformeert in rap tempo naar een volgende fase in onze beschaving. Vreemde wetenschappen en wonderlijke doorbraakinnovaties hebben ons leven en werk radicaal veranderd. De mogelijkheid tot ingrijpende persoonlijke en maatschappelijke vernieuwing is hierdoor nog nooit zo reëel aanwezig geweest. Hoe kunnen we in een tijd van immense verwondering veerkrachtig blijven en onszelf verbinden met deze continu veranderende toekomst?
Internationaal TEDx-spreker, bijzonder hoogleraar, friskijker en trendwatcher Ruud Veltenaar neemt je mee in een uniek inspiriment dat garant staat voor de nodige brainwaves. Dé smaakmaker van het ANVR-congres 2017 heeft een messcherpe visie op het onderwerp verandering en wat dit betekent voor jou als reisprofessional. In een uur tijd biedt hij concrete handvatten over hoe om te gaan met diepgaande transformatie en tegelijkertijd bij te dragen aan een betere jij en een betere wereld. Tijd om afscheid te nemen van belemmerende overtuigingen die onze innerlijke leider beperkingen oplegt. Want iedereen is een leider en iedereen heeft een taak in deze veranderende toekomst!
Durf jij de uitdaging aan? Laat jezelf samen met honderden vakgenoten verwonderen door de wereld van technologie & trends, self empowerment en verandering en verlaat de zaal met een happy state of mind. Je bent van harte welkom!
Spreker: Ruud Veltenaar -Inspirator van transformatie | Filosoof | TEDx-spreker | Friskijker | Buitengewoon hoogleraar. Voertaal: Nederlands. Toegang: gratis registreren via reiswerk.nl en via vakdagregistratie Vakantiebeurs.

15:00 – 16:00
Mo’Media – Relevante content realiseert opmerkelijk hoge conversie

Mo’media is succesvol als reisgidsenuitgever op de boekenmarkt. Met haar merk time to momo verkoopt ze meer gidsen dan bijvoorbeeld merken als Lonely Planet, ANWB of Marco Polo. Afgelopen jaar hebben we onze content ook ingezet via ons platform www.timetomomo.com om onze gebruikers zo goed mogelijk te bedienen in hun ‘customer journey’. We zullen je meer vertellen over deze customer journey en de verrassende resultaten om bij de online transacties (boekingen van stedentrips) van onze gebruikers betrokken te raken. Spreker: Rene Bego – Director/Publicer mo’media. Voertaal: Nederlands. Toegang: gratis registreren via vakdagregistratie Vakantiebeurs.

15:15 – 15:40 Sky Theater 2
FlexiTech – Waarom het gebruik van een mobiele app uw bedrijfsvoering en klantervaringen kan helpen verbeteren

Kan uw bedrijfsvoering profiteren van een eigen mobiele app? Bezoek de Flexitech presentatie om te zien waarom een mobiele app een essentiële tool is geworden voor de gehele reisbranche binnen het digitale tijdperk. We zullen u laten zien waarom de Flexi Travel app, met kenmerken zoals reisbeschrijvingen, reisbestemmingen, Maps, Weer, Valuta, Surveys & FAQ’s, verscheidene aspecten van uw bedrijfsvoering, inclusief de operationele efficiëntie, klantervaring en inkomsten groei, kan verbeteren. Voertaal: Engels. Toegang: vrij toegang.

15:30  – 16:30 (Stand 03.B050)
Netwerkborrel Netwerkborrel Explore Edmonton

16:00 Hal 2 (ZA01)
South African Tourism Reception
Hier wordt geproost op een succesvol 2018 en teruggekeken op een prachtig 2017 waarin Zuid-Afrika maar liefst over de 150.000 Nederlanders heeft mogen ontvangen.

16:00 Bar in het Brand USA Paviljoen (Hal 3)
United AIrlines Block Party
Het Brand USA Paviljoen nodigt je van harte uit voor de United Airlines Block Party op de Vakantiebeurs vakdag, 9 januari 2018. In onze bar kan je met collega’s uit de reisbranche en mede exposanten genieten van Amerikaanse hapjes en drankjes. Er is live muziek in een gezellige ambiance compleet met retro airstreamer caravan en een ruim terras! Om 16.00 uur starten we de Block Party en proosten we op een succesvolle beurs, een goed jaar voor de USA en een reislustig 2018.

16:00 Stand 11B012
Belgische borrel

België Toerisme voor Wallonië & Ardennen en Toerisme Vlaanderen & Brussel organiseren gezamenlijk een Belgische borrel bij stand 11 B012. Alle bezoekers van de vakdag zijn van harte welkom. Het Belgisch bier wordt verzorgd door Brouwerij Palm en de hapjes komen van Logis de Belgique. De teams van België Toerisme voor Wallonië & Ardennen en Toerisme Vlaanderen & Brussel zijn aanwezig en heffen graag het glas op het nieuwe jaar.

16:00 – 18.00 (Corendon-stand in Hal 8-C058)
Borrel van Corendon
Graag nodigen zij u uit om tijdens de Vakantiebeurs in Utrecht te proosten op het nieuwe jaar en een succesvol 2018!

16:00-18:00 Curaçao stand, hal 4, A082
Cocktail Vakantiebeurs Curacao
Ze nodigen je van harte uit bij de stand van Curaçao op de Vakantiebeurs, waar ze gezellig kunnen bijpraten onder het genot van een drankje en hapje.

16:00 – 17:00 Quest
NBTC-NIPO Research – De Nederlandse vakantiemarkt: Trends en verwachtingen 2018

Wat zijn de belangrijkste trends en ontwikkelingen op de Nederlandse vakantiemarkt? Hoe staat het met het vakantiesentiment van Nederlanders voor 2018? Met deze presentatie geeft NBTC-NIPO Research een analyse van het vakantiegedrag van Nederlanders. Het onderzoeksbureau schetst een beeld van de omstandigheden die invloed hebben gehad op de vakantiemarkt in 2017. Vervolgens presenteren zij de hoofduitkomsten van het grootschalige ContinuVakantieOnderzoek 2017. De ontwikkeling van de totale vakantiemarkt komt aan bod, waarbij onderscheid wordt gemaakt naar vakanties van Nederlanders in binnen- en buitenland. Ook de verwachtingen voor het vakantiejaar 2018, gebaseerd op recent uitgevoerd onderzoek, worden gepresenteerd. Speciale aandacht wordt dit jaar besteed aan het vakantiegedrag van Millennials. Sprekers: Helena Klok en Kees van der Most – Directors, NBTC-NIPO Research
Voertaal: De sessie van 11.00 uur is in het Nederlands, de sessie van 16.00 in het Engels. Toegang: gratis registreren via vakdagregistratie Vakantiebeurs.

16.30 – 17.30 (hal 3 – A050)
De Canada borrel
Air Canada heft met jullie graag het glas op een fantastisch reisjaar in 2018! Het Canada Marketing Committee geeft tijdens deze beurs de aftrap van hun nieuwe branding genaamd ‘You Canada’, om te laten zien welke te gekke belevenissen je in Canada kunt hebben.

Hele dag Hal 4, (Sambasso-)stand 04.C112
Vuelandia/DiscoverCars
Ervaar LIVE een Formule 1 race in een playseat van Max Verstappen en maak kans op een leuke prijs! Race tijdens de Vakdag Vakantiebeurs mee met Vuelandia! Onder andere als leverancier van DiscoverCars is Vuelandia na de ontbijtsessie in All American Café ook aanwezig op de stand van Sambasso. Gedurende de Vakdag kun je deelnemen & alvast een voorproefje nemen op het Formule 1 seizoen.

18:00 – 21:00 Hal 9
Vakantiebeurs Vakborrel

Dit jaar organiseert TravelPro, in samenwerking met Zoover, Aviareps en TravMagazine, de Vakantiebeurs Vakdag Borrel! Dé feestelijke afsluiting van de Vakdag. Ben jij erbij?

  • Wat: De Vakantiebeurs Vakdag borrel
  • Waar: Hal 9, Experience Theater
  • Wanneer: 9 januari, 18.00 – 21.00 uur
  • Eten en drinken geheel verzorgd

De netwerkborrel vindt plaats in de Experience hal (hal 9) van 18.00-21.00 uur.