Regent Seven Seas Cruises heeft bekend gemaakt hoe bepaalde ruimtes van de Seven Seas Splendor eruit zullen gaan zien als ze in 2020 in de vaart komt. ‘We bouwen voort op de elegantie van de al bestaande schepen met geweldige designs en kenmerkende upgrades die reizigers zowel gaan fascineren als de verwachtingen overtreffen. Met het nieuwste schip uit de vloot zorgen we voor een perfecte en luxe all-inclusive ervaring wereldwijd’, zo laat het bedrijf weten.

De publieke ruimten van Seven Seas Splendor zullen in vergelijking met het populaire zusterschip Seven Seas Explorer een paar belangrijke veranderingen ondergaan. Zo zal de ingang van de Grand Staircase bij de entree, oftewel de kenmerkende eyecatcher van de Seven Seas Explorer, gericht zijn op het grootste restaurant aan boord, Compass Rose. Publieksfavoriet Coffee Connection verschuift naar bakboord en wordt uitgebreid met een buitenterras.

“De toevoeging van de Seven Seas Explorer aan de vloot in 2016 stond gelijk aan een geheel nieuw niveau van elegantie in de cruise industrie. Bij Seven Seas Splendor focussen we vooral op het perfectioneren van alle details”, aldus Jason Montague, President & CEO van Regent Seven Seas Cruises. “Alles aan boord van het schip is ontworpen om onze gasten een verfijnde maar ook vooral comfortabele retraite te kunnen bieden. De aandacht voor de details waarmee wij het nieuwste schip in onze vloot perfectioneren zullen gewaardeerd worden door onze gasten.”

Het Atrium

Aan boord van Seven Seas Splendor zijn 375 ruime suites, variërend van de 29 vierkante meter grote Veranda Suite tot de royale Regent Suite van liefst 413 vierkante meter. Iedere suite heeft een eigen uitstraling en een privé balkon. De Regent, Master, Grand, Splendor, Seven Seas en Penthouse Suites vertegenwoordigen de 88 onderscheidende suites aan boord van Seven Seas Splendor. Gasten die in deze suites verblijven genieten naast alle inclusieve voorzieningen, ook van een luxe hotelnacht voorafgaand aan de cruise, voorrangsreserveringen bij restaurants, dagelijkse canapé verzorging, persoonlijke butler service, de keuze uit extra luxe badproducten en een samengesteld kussen menu.

Master Suite Bedroom

De Master Suite, een twee-slaapkamer suite, is ingericht met warme houttinten en aubergine kleuren en is gelegen op dek acht en negen aan de achterzijde van het schip. wat voor fantastische uitzichten op de horizon zorgt. De vier Master Suites aan boord zijn tussen de 176m² en 196m² groot en beschikken over een uitgebreide woonkamer, complete bar en ruimtelijke balkons tot 92m².

Regent Suite Living Room

Aan boord van Seven Seas Splendor zijn 140 Concierge Suites. ‘Naast de inclusieve voorzieningen waarvan alle Regent Seven Seas Cruise gasten genieten, hebben mensen die verblijven in een Concierge Suite recht op een luxe hotelovernachting voorafgaand aan de cruise en voorrangstoegang bij het boeken van excursies en diners. De crèmekleuren van de suites zorgen voor sereniteit en comfort. De handgemaakte Elite Slumber Bedden zijn gericht op het privé balkon, waardoor gasten kunnen genieten van fantastische uitzichten op zee vanuit bed’, aldus de rederij. Reserveringen voor Seven Seas Splendor’s inaugurele seizoen kunnen gemaakt worden vanaf 11 april 2018.

Concierge&Superior