Nieuws

Seabourn doopt nieuwste schip ‘Seabourn Ovation’

Seabourn heeft afgelopen vrijdag in de haven van Valletta in Malta haar nieuwste schip Seabourn Ovation aan de wereld getoond tijdens een feestelijke doopceremonie.

De ceremonie bestond uit een reeks feestelijke gebeurtenissen, waaronder een liveoptreden van de doopvrouwe van het schip Elaine Paige. Na haar optreden gaf ze een traditionele zegening door een champagnefles op de scheepsboeg stuk te laten slaan, een eeuwenoude dooptraditie.
Het moment werd op een groot scherm getoond, zodat gasten van de inaugurele cruise en andere genodigden dit konden aanschouwen.

“De lancering van Seabourn Ovation brengt ons naar een nieuw tijdperk voor Seabourn waar we onze positie als de nieuwste, meest consistente vloot in het ultraluxe cruisesegment verder versterken”, aldus Richard Meadows, president van Seabourn. “Dit schip is weer een grote stap voorwaarts in de groei van Seabourn en een kans voor ons om gasten te voorzien in de beste hedendaagse luxe reiservaring op zee. Net als haar zusterschepen in de vloot is Seabourn Ovation een prachtig schip en ik ben ervan overtuigd dat gasten en professionals uit de cruisewereld onder de indruk zullen zijn vanaf het moment dat zij aan boord gaan.”

Seabourn Ovation is het vijfde schip dat zich het afgelopen decennium bij de Seabourn vloot voegde en de tweede van twee schepen ontworpen door designicoon Adam D. Tihany. Net zoals haar voorgangster Seabourn Encore beschikt het schip over alleen maar suites met uitzicht op de oceaan en privé veranda’s. Samen met moderne ontwerpelementen en innovaties in lijn met Seabourn’s reputatie van ingetogen elegantie beschikt het schip over een extra dek met nieuwe uitgebreide openbare ruimtes en een gloednieuw buitenrestaurant ‘Earth & Ocean at The Patio’.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

KLM weer 'On Tour' langs bij reisbureaus

Volgende bericht

Eerste Boeing 737 Max-8 Corendon donderdag op Schiphol

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.