Nieuws

Studiereis Sunair met Eurostar naar Londen

Deel dit artikel

Sunair Vakanties organiseert in samenwerking met Eurostar en NS International een studiereis naar Londen die zal plaatsvinden op 17 en 18 juni. “Natuurlijk moeten wij als stedenspecialist de rechtstreekse verbinding met Eurostar testen”, zo laat Hindrika de Vries namens de stedenspecialist weten.

“We hebben ter plaatse een leuk programma”, aldus De Vries. Wat het programma precies inhoudt blijft nog even een verrassing. “Natuurlijk hebben de reisagenten ook een paar uurtjes vrije tijd. Alle reisagenten die Londen graag met ons willen (her)beleven mogen zich voor 25 mei inschrijven via sales@sunair.nl. In Londen valt altijd iets nieuws te ontdekken, ook al ben je er al een aantal keer geweest.”

Tijdens de studiereis wordt overnacht in een 4-sterren hotel in de wijk Bloomsbury. Aankomst in Londen is om 12.57 uur. Deelname kost € 50 inclusief treinreis, overnachting, ontbijt, oyster card, onvergetelijk programma, diner en Time to Momo stadsgids. Bekijk hieronder de uitnodiging voor meer info.


Deel dit artikel
Vorige bericht

"Drijvende luchthaven in Noordzee de oplossing"

Volgende bericht

Management buy-out Holiday Extras: geen gevolgen voor Nederland

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.