Nieuws

LOT Polish Airlines: uitbreiding Schiphol – Warschau

LOT Polish Airlines heeft aangekondigd dat zij vanaf 14 januari aanstaande tot wel vier keer per dag zal gaan vliegen vanaf Schiphol naar Warschau. Dit was voorheen drie keer per dag.

De nieuw vlucht wordt uitgevoerd met een Embraer E170/E175, die plaats biedt aan maximaal 82 passagiers in een drieklassenindeling. De overige dagelijkse vluchten worden 2 x per dag uitgevoerd met een Boeing 737 MAX 8 met 186 stoelen en 1 x per dag met een Embraer E195 met 112 stoelen. De nieuwe extra vlucht geeft goede aansluitingen naar en van Moskou, Kiev, Tel Aviv, Tallinn, Vilnius, Lwow, Gdansk, Krakau, Wroclaw, Katowice, Poznan en Rzeszow.

Vanaf april 2019 zal ook de Embraer E195 vervangen worden door een Boeing 737 MAX 8. Met deze extra dagelijkse vlucht en door de inzet van de 737 MAX 8 zal de capaciteit tussen Schiphol en Warschau met ca 40% toenemen. De extra capaciteit is nodig vanwege de vraag door passagiers (zowel zakelijk als vakantieverkeer) naar extra stoelen richting Warschau en verder. Het aantal bestemmingen van LOT Polish Airlines is toegenomen van 41 bestemmingen in 2016 naar 105 bestemmingen in 2019.
Dit aantal zal alleen maar toenemen in de nabije toekomst, is de verwachting.

© 2018, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Manifest: zet je handtekening wanneer Schiphol onmisbaar voor je is

Volgende bericht

HomeToGo neemt grootste Amerikaanse concurrent Tripping.com over

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.