Nieuws

A380 van Emirates weer terug op Schiphol

Vanaf 1 augustus zet Emirates haar iconische A380 in op een dagelijkse vlucht naar Amsterdam. Deze aankondiging volgt op het terugkeren van de Emirates A380 naar Schiphol per vandaag.

Emirates vlucht EK148 zal om 15.20 uur uit Amsterdam vertrekken om op 23:59 uur lokale tijd in Dubai aan te komen. De terugvlucht, EK147, zal om 8.05 uur uit Dubai vertrekken met aankomst in Amsterdam om 13:15 uur. Nederlandse reizigers kunnen genieten van een naadloze verbinding naar Dubai en daarbuiten, naar meer dan 50 bestemmingen binnen het netwerk van Emirates.

Netwerk
Vanaf vandaag hervat Emirates ook passagiersvluchten naar nog zeven andere steden: Athene, Barcelona, Genève, Glasgow, Larnaca, München en Rome. Daarnaast worden ook, Malé (per 16 juli) Washington DC (per 16 juli) en Brussel (per 17 juli) toegevoegd aan het wereldwijde netwerk van de luchtvaartmaatschappij. Emirates opereert momenteel vluchten naar meer dan 50 bestemmingen in haar netwerk, waardoor reizen tussen Noord- en Zuid-Amerika, Europa, Afrika, het Midden-Oosten en Azië-Pacific mogelijk wordt gemaakt via een handige verbinding in Dubai voor reizigers over de hele wereld.

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

Proefslapers Corendon Mangrove Beach Resort: van ‘heel mooi’ tot ‘niet mijn type hotel’

Volgende bericht

Disneyland Paris weer open met gecontroleerde capaciteit en aangescherpte gezondheidsmaatregelen

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."