Nieuws

Aanbod Style in Travel volledig klimaatneutraal

Style in Travel biedt vanaf 2020 al haar reizen 100% klimaatneutraal aan. De compensatie wordt volledig door de reisorganisatie uit Heerhugowaard opgebracht.

Otto-Mark Schaap, CEO van Style in Travel, geeft aan dat er bewust voor klimaatneutraal is gekozen en niet voor CO2-neutraal. “Klimaatneutraal reizen betekent dat we niet alleen de CO2-uitstoot compenseren, maar ook de zogenaamde equivalenten meerekenen, dus roet, stikstofuitstoot (onder de verzamelnaam nox) en condensstrepen die vliegtuigen in de lucht maken. Deze facetten maken de klimaatimpact op grote hoogte namelijk nog groter. We compenseren dus vlucht, autohuur en het verblijf in de accommodaties. Deze stap is een extra service voor onze cliënten die helemaal in deze tijd past.”

Style in Travel omvat onder meer Girassol Vakanties, Intermezzo, Fundadore Travels, Mundicolor, Dream Travels en GoAmerika. “Het concept is goed uitgedacht. Ons fly-drive aanbod is het meest uitgebreide op de Nederlandse markt. Er is steeds meer behoefte aan maatwerk. Wij bieden dagelijks vertrek, flexibele reisroutes, persoonlijk advies en verrassende accommodaties. Dit is ook het concept dat we met het in september overgenomen GoAmerika volgen. Het klimaatneutraal aanbieden van onze reizen geeft de retailpartners waarmee we samenwerken een extra verkoopargument.”

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

Video - Agentenactie Holiday Extras: 10% korting op luchthaven-lounges

Volgende bericht

Travel Trend: nieuwe rondreizen en vernieuwde routes

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."