Sunny Cars heeft onlangs in de nieuwe versie van haar reserveringssysteem enkele wijzigingen doorgevoerd. De belangrijkste vind je hieronder op een rij.

Afkoop annuleringsservice niet meer inclusief
Tot nu toe waren de kosten voor de Afkoop annuleringsservice inclusief in de prijs bij het aanvragen van een offerte online. Later konden reisagenten deze optie nog uitvinken wanneer de klant hier geen gebruik van wenste te maken. In sommige gevallen, bijvoorbeeld bij een prijsverlaging of het gebruik van een promocode, bracht dit onduidelijkheden met zich meer voor de reisagent en de klant. Nu is er voor gekozen om de Afkoop annuleringskosten pas na het kiezen van deze optie aan het einde van het boekingsproces bij de totaalprijs op te tellen.

Printen reservering
Tot nu toe was het alleen mogelijk om de reisbescheiden te printen. Nu kunnen reisagenten ook een overzicht van de reservering printen, door middel van de button ´Afdrukken´, onderaan de pagina met het reserveringsoverzicht.

PDF offerte inclusief huurvoorwaarden
Wanneer reisagenten een offerte aanvragen voor een enkele categorie auto worden daarbij de huurvoorwaarden getoond van die specifieke vloot.