Nieuws

Aantal Nederlandse cruisepassagiers met 8% gestegen

Het aantal Nederlandse cruisepassagiers in 2019 is gestegen met ruim 8%. Dit blijkt uit de cijfers tot en met het derde kwartaal die door CLIA (Cruise Lines International Association) zijn vrijgegeven. Paul Nuyens, Membership Manager CLIA, zegt: “Wij zijn verheugd te zien dat onze inspanningen en die van onze leden vruchten afwerpen. De rederijen investeren in toenemende mate in de Nederlandse markt, onder meer door het ondersteunen van de initiatieven die wij ontwikkelen voor reisprofessionals. Vanzelfsprekend gaan we hier dan ook in 2020 in volle vaart mee door.”

Op donderdag 12 en vrijdag 13 maart is er een exclusief bezoek voor reisagenten die lid zijn van CLIA aan de Meyer scheepswerf in Duitsland waar momenteel vijf schepen in aanbouw zijn. Naast een diner en een exclusieve rondleiding is er gelegenheid voor reisagenten om te netwerken met de aanwezige rederijen. Meer informatie.

CLIA Cruiseverkoop voor beginners
Op dinsdag 7 april heeft Nederland de primeur van een gloednieuw CLIA initiatief. Deze leerdag is voor reisprofessionals die nog weinig of geen cruises verkopen of beginnende reisagenten. De cursus voorziet in alle tips & tricks om klanten met meer zelfvertrouwen een passende cruise te adviseren en zo succesvol mee te liften op de groeiende vraag naar cruisen. Meer informatie.

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

Easyjet stelt verwachtingen bij door failliete Thomas Cook

Volgende bericht

Maak nu zelf kennis met MSC Cruises, profiteer van de agentenaanbieding

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.