Nieuws

Achtste MSC Cruises-schip hervat activiteiten

MSC Cruises heeft vandaag aangekondigd dat de MSC Bellissima 21 afvaarten vanuit Jeddah in de Rode Zee gaat uitvoeren tussen eind juli en eind oktober.

MSC Bellissima is het grootste cruiseschip dat ooit over de wateren van de Rode Zee heeft gevaren en het schip arriveerde afgelopen weekend in Jeddah om zich voor te bereiden op haar eerste seizoen. Het schip, dat voor het eerst in 2019 in de vaart kwam, zal cruises van 3 en 4 nachten aanbieden naar Safaga voor Luxor, Egypte of Aqaba voor Petra, Jordanië voordat het terugkeert naar haar Saoedische thuishaven. De zomerafvaarten zullen vanaf november worden toegevoegd aan de eerder aangekondigde winterreizen op de Rode Zee van 2021/22 van MSC Cruises vanuit Jeddah.

 MSC Bellissima is het achtste schip van MSC Cruises dat de afvaarten hervat met passagiers aan boord, met nog eens drie schepen die zich voorbereiden op toekomstige reizen, waarbij de helft van de vloot van het bedrijf tegen het einde van de zomer weer op zee zal zijn. Vijf schepen van MSC Cruises varen momenteel in de Middellandse Zee – MSC Grandiosa MSC Seaside, MSC Orchestra, MSC Splendida en MSC Magnifica, MSC Virtuosa vaart rond het VK en MSC Seaview vaart in de Baltische Zee. MSC Meraviglia hervat vanaf 2 augustus Caribische cruises vanuit Miami en zal vanaf 18 september in de regio worden vergezeld wanneer MSC Divina opnieuw begint te varen vanuit Port Canaveral bij Orlando in Florida. MSC Seashore zal in augustus in gebruik worden genomen met reizen in de westelijke Middellandse Zee voordat het nieuwste vlaggenschip van het bedrijf in november naar Miami wordt overgebracht voor een seizoen in het Caribisch gebied.

© 2021, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

BBI Travel zoekt reisorganisator Ierland & IJsland (m/v) (24-39 uur)

Volgende bericht

De winnaars van de winactie ebook ‘Op hoge hakken in de wolken‘ zijn...

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."