Nieuws

Actiegroep beschadigt huurauto’s op Mallorca

Op het Spaanse eiland Mallorca is een linkse actiegroep willekeurige huurauto’s aan het beschadigen. Dat blijkt uit berichtgeving van Majorca Daily en een video die door actiegroep Arran is gepubliceerd.

Sunny Cars laat aan TravelPro weten: “We betreuren deze situatie op Mallorca en we vinden het heel vervelend voor de mensen die van een onbezorgde vakantie willen gaan genieten en hun huurauto vernield aantreffen. We werken daar samen met gerenommeerde partners en hebben nog geen berichten van hen of telefoontjes van klanten gehad die dit is overkomen. Wie bij ons een auto heeft gehuurd hoeft zich gelukkig geen zorgen te maken. Dankzij onze all-in formule zijn ze verzekerd tegen vandalisme. Bij calamiteiten zijn we bovendien altijd 24/7 op ons Nederlandstalige noodnummer te bereiken om klanten ter plaatse te helpen.”

Acties
In de video is te zien hoe meerdere personen in het centrum van Palma auto’s onderspuiten met verf en banden lek steken. De actiegroep voert deze acties uit omdat ze vinden dat er jaarlijks teveel toeristen op het eiland zijn. Arran begon met acties in Barcelona, maar is de afgelopen twee jaar actiever geworden op Mallorca.

https://twitter.com/Arran_jovent/status/1158289254528757762

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Nieuwe Director of Customer Care voor Sunny Cars

Volgende bericht

Sardinië neemt gestolen zand in beslag

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.