Nieuws

Aegean Airlines gaat vanaf Eindhoven Airport vliegen

Deel dit artikel

Eindhoven Airport verwelkomt 23 juni de Griekse luchtvaartmaatschappij Aegean Airlines. Hiermee voegt Eindhoven Airport weer een nationale luchtvaartmaatschappij toe aan haar portfolio.

Aegean Airlines vliegt vanaf genoemde datum twee keer per week tussen Eindhoven en de Griekse hoofdstad Athene. Omdat Athene voor de airline een belangrijke hub is, kunnen reizigers vanaf de Griekse hoofdstad gemakkelijk naadloos verder reizen naar tal van Griekse eilanden en hoofdsteden.

De luchtvaartmaatschappij voert de vluchten uit op donderdag en zondag met een Airbus A320-NEO (174 stoelen). Dat toestel is een van de modernste- met de minste uitstoot en geluid- uit de Airbusvloot.  Aegean Airlines, lid van Star Alliance, is een full service carrier hetgeen onder meer betekent dat aan boord een deel businessclass is en dat aan boord catering wordt aangeboden.

Athene is in trek bij reizigers met een leisure-motief. Daarnaast is de bestemming interessant voor bedrijven in Brainport en voor Griekse studenten en werkenden die in Eindhoven wonen en familie/vrienden gaan bezoeken.

Auteur


Deel dit artikel
Vorige bericht

Indonesië: geen verplichte PCR-test voor vertrek meer nodig

Volgende bericht

EasyJet kijkt met optimisme naar zomer 2022

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."