Aeromexico lanceert per direct Chauffeur Service op de Nederlandse markt. Dit in navolging van Parijs, Londen en Madrid waar de service al geruime tijd wordt aangeboden.

De nieuwe service houdt in dat Aeromexico passagiers reizende van en naar Amsterdam en welke een Premier Clase (het Business class product van Aeromexico) ticket gekocht hebben kosteloos gebruik kunnen maken van luxe transport service van en naar de luchthaven Schiphol. Deze service wordt kosteloos aangeboden binnen een straal van regio Amsterdam en Schiphol. Klanten kunen de nieuwe Chauffeur Service eenvoudig aanvragen (tenminste 48 uur voor vertrek) door een e-mail te sturen naar het speciaal hiervoor gecreëerde e-mailadres 

Voor het verzorgen van de Chauffeur Service is Aeromexico een samenwerking aangegaan met vervoersbedrijf Met & Co; welke reeds ruime ervaring heeft in het aanbieden van gelijksoortige diensten. Aeromexico introduceerde bijna twee jaar geleden een nieuwe directe service van Amsterdam naar Mexico City. Inmiddels is de frequentie verhoogd en voert de maatschappij de route al bijna een jaar dagelijks uit middels comfortabele nachtvluchten. Vluchten worden uitgevoerd met moderne Boeing 787-9 Dreamliner toestellen. De maatschappij heeft een codeshare samenwerking met partner KLM en is lid van luchtvaartalliantie SkyTeam.