Nieuws

Stem vandaag nog vóór de spreiding van schoolvakanties

STEM hier voor de vakantiespreiding!

Het CDA wil af van de vakantiespreiding en is een meldpunt gestart op internet waar ouders hun klachten kwijt kunnen over vakantiespreiding. Het is voor de reisbranche van groot belang dat de vakantiespreiding in stand blijft. Het CDA heeft een enquête op haar website, om zodoende de mening van het volk te peilen. Er moeten zoveel mogelijk mensen vóór de vakantiespreiding stemmen. Doe het vandaag nog! Klik hier om te stemmen.

De Kamer voert op 8 maart op verzoek van de CDA-fractie overleg met de regering over de problematiek van de vakantiespreiding.

© 2010, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

1 Comment

  1. Melvin
    17 februari 2010 at 20:27

    Goede argumentatie, mw. Van Grunsven..! Stukje journalistiek waar ik van achterover sla…

Vorige bericht

16 februari - Ook voetbalfans vieren Valentijnsdag

Volgende bericht

550 banen weg: zwarte dag TUI Duitsland

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."