Nieuws

Agenten voordelig naar ROBINSON

ROBINSON heeft een reisagentenaanbieding voor een achtdaags verblijf in één van de vier geselecteerde clubs in Spanje, Portugal en op de Malediven. De aanbieding geldt voor een verblijf in een tweepersoonskamer en is alleen boekbaar op donderdag 3 maart 2011. Reisagenten kunnen het ingevulde inschrijfformulier faxen naar 0049 – 511 955 55 5854. Het aanmeldingsformulier is te vinden op TUI Online. Het tarief is de hele zomerperiode, tot en met 31 oktober 2011, van toepassing. Vlucht en transfer zijn niet bij de prijs inbegrepen.

ROBINSON heeft een reisagentenaanbieding voor een achtdaags verblijf in één van de volgende clubs:

ROBINSON Club Playa Granada, Andalusië, Spanje
€ 56 voor twee personen per nacht, op basis van all inclusive.

ROBINSON Club Esquinzo Playa, Fuerteventura, Spanje
€ 63 voor twee personen per nacht, op basis van all inclusive.

ROBINSON Club Quinta da Ria, Algarve, Portugal
€ 59 voor twee personen per nacht, op basis van volpension.

ROBINSON Club Maldives, Funamadua, Malediven
$104 voor twee personen per nacht, op basis van volpension.

De aanbieding is alleen boekbaar op donderdag 3 maart 2011, door het inschrijfformulier in te vullen en te faxen naar 0049 – 511 955 55 5854. Het tarief is de hele zomerperiode, tot en met 31 oktober 2011, van toepassing.       

Reisagenten vinden het aanmeldingsformulier op TUI Online onder Sales/agentenaanbiedingen/agentenaanbiedingen ROBINSON/Inschrijfformulier supervoordelige reisagentenaanbieding.

© 2011, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

Groene Smiles4U zijn concertkaarten waard

Volgende bericht

Win een cruise voor twee!

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.