Nieuws

Vrij Uit-weekend voor agenten

Deel dit artikel

Vrij Uit organiseert een agentenweekend bij Vakantiepark ’t Hooge Holt aan de rand van het oude stadje Gramsbergen. ’t Hooge Holt is gelegen in een landelijk natuurgebied met vele fiets- en wandelmogelijkheden in de omgeving. Vanuit hier kun je excursies maken naar Slagharen, Dierenpark Emmen, Plopsa Indoor Coevorden en plaatsen zoals Hardenberg en Emmen .

Het agentenweekend vindt plaats tussen 30 september en 3 oktober aanstaande. Je kunt verblijven in Helsinki type B (vier personen) en Vechtdal type C (zes personen). De kosten voor een 4- of 6-persoons bungalow bedragen € 89 met huur, nutskosten, bedlinnen, borg, schoonmaak en kindermeubilair voor opgegeven aantal personen inclusief. Tevens ontvang je een cadeaucheque ter waarde van € 25 die je in kunt leveren tijdens een diner in het restaurant van ’t Hooge Holt en kun je onbeperkt midgetgolfen. De verblijfsbelasting, huishoudlinnen en eventuele hond (één per bungalow, vooraf opgeven) zijn exclusief. Extra’s dienen bij inschrijving opgegeven te worden. Kosten hiervoor zijn conform Vrij Uit Bungalows brochure 2011. Als reisagent dien je verplicht de presentatie en rondleiding bij te wonen op zaterdagochtend van 09:30 tot 11:00 uur. Je kunt je inschrijven op ReisbureauInfo. Ook kun je je nog inschrijven voor het agentenweekend naar De Hengelhoef van 17 tot en met 20 juni 2011.

Author


Deel dit artikel

2 Reacties

 1. Marian
  5 april 2011 at 11:55

  Waar vind ik de aanmeldingsmogelijkheid voor dit soort weekendjes? Vr. groet, Marianne

  • 5 april 2011 at 11:58

   Beste Marian,

   Voor meer informatie en aanmelden kun je kijken op ReisbureauInfo. Succes

   Groeten, Melanie

Vorige bericht

NS Hispeed 185 seconden treinreizen

Volgende bericht

Abelag Aviation breidt uit naar Eindhoven Airport

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."