Nieuws

Air Berlin: Iberische schiereiland en de Balearen boekbaar voor zomer 2011

Reizigers kunnen voor hun volgende zomervakantie per direct concrete plannen smeden: vanaf nu zijn voor de zomer van 2011 de vluchten van Air Berlin naar zonnige bestemmingen op de Balearen en het Iberische schiereiland te boeken. Beschikbaar zijn tickets voor de dagelijkse non-stopvlucht van Amsterdam naar Palma de Mallorca vanaf 69 euro. Vanaf Mallorca kan aansluitend verder worden gevlogen naar Malaga, Alicante, Barcelona, Bilbao, Ibiza, Sevilla en Valencia. De tickets voor de overstapverbindingen met vertrek in Amsterdam zijn eveneens vanaf 69 euro verkrijgbaar.


Vanaf Düsseldorf zijn non-stopvluchten naar onder andere Barcelona vanaf 39 euro, Bilbao vanaf 39 euro, Jerez de la Frontera vanaf 99 euro en Faro vanaf 99 euro te boeken. Vanaf Keulen/Bonn zijn rechtstreekse vluchten naar Valencia vanaf 39 euro, Malaga vanaf 49 euro en Palma de Mallorca vanaf 69 euro beschikbaar. Ook vanaf Münster/Osnabrück is Palma de Mallorca non-stop vanaf 69 euro bereikbaar. Via de hub Palma de Mallorca zijn overstapverbindingen naar onder andere Lissabon, Porto, Madrid en Valencia mogelijk. Deze zijn met vertrek vanaf de Duitse luchthavens vanaf 69 euro te boeken.
De prijzen gelden per enkele reis inclusief belastingen, toeslagen, topbonus miles en service.

© 2010, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

Win één week autohuur bij holidaycars.com

Volgende bericht

 Qatar Airways lanceert site geschikt voor smartphones

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.