Nieuws

Air Berlin: tweedaagse topticketactie

Deel dit artikel

Air Berlin houdt op 9 en 10 juni een grote topticketactie. Tijdens deze actie stelt de op een na grootste luchtvaartmaatschappij van Duitsland extra tickets tegen het laagste tarief beschikbaar. Hierbij gaat het onder andere om vluchten vanaf 29 euro per enkele reis voor het Europese routenetwerk.

Reizigers kunnen voor de reisperiode van 1 augustus t/m 31 oktober 2010 de vluchten boeken en vanaf Düsseldorf, Keulen/Bonn en/of Münster/Osnabrück vertrekken. Behalve metropolen waaronder Berlijn en Londen zijn ook Europese en Noord-Afrikaanse zonbestemmingen zoals Brindisi en Nador voordelig bereikbaar. Bovendien maken verre bestemmingen deel uit van de actie: Bangkok vanaf 259 euro, Phuket vanaf 349 euro en Dubai vanaf 246 euro. Bij deze bestemmingen ligt de reisperiode echter tussen november en april.

De vluchten zijn op 9 en 10 juni 2010 via internet (airberlin.com), het Service Center van Air Berlin op 0900 737 8000 (vanuit Nederland) of 070 654 737 (vanuit België) en het reisbureau te boeken.


Deel dit artikel
Vorige bericht

8 juni - Kuoni & TravelPro go USA!

Volgende bericht

Special TravelPro #22: Sri Lanka

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.