Nieuws

Air Canada: Twaalf nieuwe bestemmingen in de VS

Air Canada heeft vandaag nieuwe non-stop vluchten tussen vier belangrijke Canadese hubs en twaalf steden in de Verenigde Staten aangekondigd. De Canadese luchtvaartmaatschappij introduceert begin volgende zomer nieuwe routes op verschillende bestemmingen waaronder: Toronto-Washington-Dulles, Toronto-Salt Lake City en Vancouver-San Jose. Daarnaast introduceert Air Canada ook nieuwe verbindingen tussen Vancouver-Chicago, Montreal-Houston, Montreal-Denver en Calgary-San Francisco. Om deze nieuwe routes te promoten biedt Air Canada deze vluchten aan voor een speciale introductieprijs.

“Air Canada is een buitenlandse luchtvaartmaatschappij met de meeste vluchten naar de VS, met de meest passagiers en het hoogste aantal bestemmingen. We zijn blij om onze aanwezigheid op de markt te versterken. Met name omdat de VS een topbestemming is voor Canadese reizigers en andersom omdat Canada één van de populairste bestemmingen is voor Amerikanen. Met deze nieuwe routes versterkt Air Canada haar verbindingen met belangrijke hubs van haar partner United Airlines, waaronder Houston, Denver, San Francisco en Washington Dulles. Hierdoor hebben klanten meer reismogelijkheden”, aldus Benjamin Smith (President Passanger Airlines, Air Canada).

© 2015, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Toekomstbestendige reisprofessionals in kaart gebracht

Volgende bericht

LEES! TravelPro webmagazine #19

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.