Nieuws

Air France vliegt deze zomer naar bijna 200 bestemmingen

In lijn met de geleidelijke heropening van de Franse grenzen en de opheffing van bepaalde reisbeperkingen is Air France van plan deze zomer naar bijna 200 bestemmingen wereldwijd te vliegen, waaronder meer dan 110 bestemmingen in Frankrijk, Europa en Noord-Afrika.

Op het korte- en middellangeafstandsnetwerk zal Air France deze zomer, naast de gebruikelijke dienstregeling, 81 seizoensroutes exploiteren, waaronder 23 nieuwe. Meer dan 40 zomerroutes zullen worden bediend op het binnenlandse netwerk met vertrek uit Parijs.

In Europa betreft het aanbod vooral vrijetijdsbestemmingen, zoals Griekenland, Portugal, Spanje en Italië, met vertrek uit Parijs en de Franse regio’s. Al met al, en vergeleken met de zomer van 2019, zal Air France haar capaciteit naar Griekenland met bijna 80% vergroten en haar capaciteit naar Portugal met bijna 25%.

Deze zomer zal Air France tot drie dagelijkse vluchten uitvoeren naar Pointe-à-Pitre (Guadeloupe), Fort-de-France (Martinique) en Saint-Denis de la Réunion met vertrek vanuit Parijs-Orly en Parijs-Charles de Gaulle. In juli en augustus 2021 zal het vluchtschema van Air France 65% van de aangeboden capaciteit vertegenwoordigen in vergelijking met dezelfde periode in 2019, vergeleken met 40% in mei. In totaal zullen deze zomer 181 Air France-vliegtuigen in gebruik zijn.

© 2021, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

SGR start tweede ronde met hulp aan klanten oud DR-T/D-reizen

Volgende bericht

“Meld je bij ons aan wanneer je 18% waardeverlies in je pensioen absurd vindt”

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.