Nieuws

Air Transat helpt gedupeerde WOW Air-passagiers

Air Transat introduceert speciale tarieven voor passagiers met een ticket van WOW Air dat al haar activiteiten met onmiddellijke ingang staakt.

Voor vertrek van 1 april tot en met 31 mei tussen Nederland, België of Frankrijk en Canada (Montreal, Toronto, Calgary of Vancouver), kunnen de getroffen passagiers gebruik maken van 30% korting op het ticket (exclusief belastingen). Deze speciale tarieven zijn beschikbaar vanuit Amsterdam, Brussel en Parijs en zijn geldig voor een enkele reis of retour.

Reserveringen kunnen gemaakt worden via Helpdeskts@airtransat.fr. Communicatie in het Engels of Frans.

Enkel op vertoon van een WOW Air-ticket. Deze aanbieding is geldig tot 12 april 2019 voor alle klassen en alle Eco-tarieven.

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Barbacan en TUI verlengen samenwerking

Volgende bericht

KLM introduceert wireless entertainment aan boord van Boeing 747’s

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."