Nieuws

Airberlin: 100% kinderkorting op zomervluchten

Van 3 tot en met 10 juli houdt airberlin een Family Special met 100% kinderkorting op vele zomervluchten naar Frankrijk, Griekenland, Italie, Spanje en Portugal. Bij airberlin zijn het vervoer van ruimbagage tot 23 kg en de snacks en drankjes aan boord inclusief in de prijs – ook voor kinderen. De Family Special geldt op het netto vluchttarief in meerdere, voordelige boekingsklasses en kan onder meer via partner.airberlin.com en de GDS geboekt worden. Door het eenvoudge prijsmechanisme is de Family Special ook via OTA‘s te boeken.

100% kinderkorting IC Bus Düsseldorf Airport
Ook op de nieuwe Intercity bus van Eindhoven naar Düsseldorf Airport geldt (standaard) 100% kinderkorting. De luxe touringcars van IC BUS (Deutsche Bahn / Arriva) beschikken over ruime zitplaatsen, toilet, bordbar en gratis wifi en rijden 3 keer per dag. Voor volwassenen is een enkele reis al vanaf € 9 geboekt. Zie www.bahn.com.nl/icbus voor alle informatie.

Düsseldorf Airport
Parkeren is in Düsseldorf mogelijk vanaf € 44 voor een week. De treinreis vanaf ieder station in Nederland naar de luchthaven is bij NS International vanaf € 19 te boeken. Düsseldorf Airport is een prettige en overzichtelijke luchthaven met korte loopafstanden. In 2013 won de luchthaven de Skytrax award Best Regional Airport Europe. Tip voor gezinnen: ga voor vertrek bij McDonalds (aankomshal) alvast een ijsje eten.

Extra vakantievoordeel
De Duitse zomervakantie verloopt niet parallel met alle Nederlandse regio’s en eindigt half augustus zodat gezinnen uit de regio’s Midden en Zuid in de laatste twee vakantieweken van augustus volop geld besparen door vanaf Duitse grensluchthavens Düsseldorf, Keulen en Münster te vertrekken. Zie www.airberlin.com/gezinsservice voor meer informatie over de gezinsservice van airberlin.

© 2014, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

Samenwerking voor Travelport en Hilton Worldwide

Volgende bericht

Feest: Curaçao Tourist Board Europe 30 jaar in Nederland

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."