Nieuws

Airberlin: De Jager weg, Verhagen West-Europa erbij

Paul Verhagen (Area Manager Spanje en Portugal bij airberlin, foto) neemt  vanaf 1 maart 2015 de verantwoording voor de regio West-Europa over van Rogier de Jager. Laatstgenoemde oefende deze functie uit sinds december 2011 en zal airberlin op eigen verzoek met ingang van februari 2015 verlaten om bij Oman Air aan de slag te gaan.

“Ik ben ervan overtuigd dat Paul Verhagen dankzij zijn omvangrijke ervaringen binnen onze kernmarkt Spanje ook voor belangrijke impulsen binnen de regio West-Europa zal zorgen. Voor airberlin blijft de markt Benelux die via het airberlin knooppunt in Düsseldorf zeer goed aansluit op het complete luchtnet, van centraal belang”, aldus Götz Ahmelmann, Chief Commercial Officer bij airberlin.

De in Nederland geboren Paul Verhagen begon in april 2012 zijn werkzaamheden bij airberlin in Palma de Mallorca en kan terugblikken op een carrière van meer dan vijftien jaar, waarin hij verschillende leidinggevende functies bekleedde op het gebied van de verkoop in het buitenland. Het laatst was hij werkzaam als Sales Director Greater China voor de Air France-KLM Group.

© 2014, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Kras Official Travel Supplier Ajax

Volgende bericht

D-rt Groep: verhogen slagkracht met Binamics

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.