Nieuws

airberlin: korting tot 50%

airberlin stelt van 26 tot en met 28 oktober 2010 tickets beschikbaar waarop reizigers per traject tot 50% korting kunnen bemachtigen. Er kunnen kortingstickets worden geboekt voor vluchten met vertrek vanaf Amsterdam, Düsseldorf, Keulen/Bonn en Münster/Osnabrück. Ski- en snowboardfans zijn bijvoorbeeld in de gelegenheid vanaf de Duitse luchthavens naar Innsbruck te vliegen. Ook voor shoppingtrips in bijvoorbeeld Helsinki, Kopenhagen en Venetië zijn tickets met voordeel verkrijgbaar. Voor wie de winterse temperaturen wil ontvluchten, zijn vluchten onder meer vanaf Amsterdam en Münster/Osnabrück naar Palma de Mallorca, vanaf Düsseldorf naar Malaga en vanaf Keulen/Bonn naar Catania verkrijgbaar. Vluchten naar verre bestemmingen zoals Bangkok, Fort Myers en Miami zijn eveneens tegen de bijzondere voorwaarden te boeken. Het aanbod geldt voor vluchten tussen 15 november 2010 en 28 februari 2011 vanaf Amsterdam, Düsseldorf, Keulen/Bonn en Münster/Osnabrück naar talrijke bestemmingen. De prijzen zijn inclusief belastingen, toeslagen, topbonus miles en service, maar exclusief vliegtax.

© 2010, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

Canada Experience goes ’green’

Volgende bericht

Curaçao niet meer op shirt NEC

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.