Nieuws

airberlin lanceert agentenspecial Curaçao

Curaçao wordt aankomende winter de nieuwe bestemming van airberlin in het Caribisch gebied. Vanaf 15 november 2011 gaat de luchtvaartmaatschappij non-stop tussen Düsseldorf en Curaçao vliegen. Om de nieuwe route te vieren kunnen agenten gebruik maken van een bijzondere special. Voor € 111 per persoon kan men tussen 15 november 2011 en 25 april 2012 naar dit eiland vliegen. De boekingsperiode loopt tot en met 1 oktober 2011. Voor meer informatie en reserveringen kijk je op https://www.airberlin.com/site/affiliate/newsletter/intsales/agentenactie_cur.pdf

© 2010 – 2011, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

Hotels.com slaat handen ineen met TradeTracker

Volgende bericht

Frangken Tuhumena per direct weg bij Thomas Cook

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."