Nieuws

Airbnb lanceert ‘Adventures’ voor avontuurlijke reizigers

Deel dit artikel

Airbnb lanceert vandaag het gloednieuwe Airbnb Adventures – een uitbreiding van Airbnb Experiences. Adventures biedt gedurfde reizigers onder andere de kans om de wereld rond te gaan in 80 dagen. Deze reis door zes continenten is te boeken via Airbnb en voegt zich bij de andere 200 Adventures die vanaf vandaag te boeken zijn. Zo kun je Kamperen op een klif in Colorado of op UFO’s jagen met host Nate in Arizona. Met Airbnb Adventures kunnen gasten kennismaken met natuurwonderen, culturen en gemeenschappen die op eigen houtje moeilijk te bereiken zijn.

Airbnb Adventures is een nieuwe verzameling unieke experiences van meerdere dagen, die worden georganiseerd door lokale experts die kleine groepen van maximaal 12 personen meenemen naar epische locaties buiten de gebaande paden. Zo kun je nu genieten van een zesdaagse Slow Food Safari in Galapagos, de wonderen van Oman ontdekken of op zoek gaan naar leeuwen in Kenia met Samburu Warriors. Airbnb Adventures worden geleid door lokale experts en voldoen aan bepaalde kwaliteits- en veiligheidsnormen die in samenwerking met de Adventure Travel Trade Association (ATTA) zijn opgesteld.

Prijzen
Adventures zijn te boeken in verschillende prijscategorieën. Zo boek je een trip met een overnachting al vanaf $ 79 en een tiendaagse tocht voor $ 5.000. De gemiddelde prijs voor een Airbnb Adventure is $ 588 voor een driedaagse reis. Vanaf vandaag kan er worden gekozen uit meer dan 200 avonturen die volledig exclusief zijn voor Airbnb, of die worden aangeboden door kleine, lokale operators die normaal gesproken niet te vinden zijn op een groot boekingsplatform. Gedurende het jaar zal dit aanbod ook nog worden uitgebreid. De Adventures bestrijken een breed scala aan activiteiten: van sportief tot culinair, van landbouw tot kamperen en van muziek tot dieren – altijd met een grote aanwezigheid van de lokale gemeenschap.

Tachtig dagen
Ter gelegenheid van de lancering van deze nieuwe categorie krijgt een beperkt aantal gelukkigen de unieke en eenmalige mogelijkheid om deel te nemen aan een tachtig dagen durende wereldreis. Geïnspireerd door de Jules Verne klassieker die bijna 150 jaar geleden werd geschreven, neemt deze Adventure gasten mee over zes continenten, zestien landen, twee oceanen, vijf zeeën en acht transportmiddelen inclusief, uiteraard, een heteluchtballon.

Auteur


Deel dit artikel
Vorige bericht

Untamed Travelling beloont topboekers 2018

Volgende bericht

De uitgemolken reisagent

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.