Nieuws

Airtrade aanwezig op de ITB Berlin

In de technologie-hal van de grootste toerismebeurs ter wereld is het ITB-team van Airtrade voor het vierde jaar op rij met een eigen stand aanwezig.

Naast het bekende reistechnologie portfolio met onder andere de reisagenten-boekingstool FareFinder en White Label Packaging worden er ook nieuwe ontwikkelingen en features gepresenteerd. Je kunt Airtrade tijdens de ITB vinden in de Travel Technology area, Hal 5.1 stand 134.

Airtrade & Sunny Cars diner
Jeroen Martron (CEO Airtrade): “We nodigen iedereen uit langs te komen bij onze stand op de ITB. Relaties van Airtrade en Sunny Cars zijn op 4 maart welkom op het inmiddels bekende Sunny & Airtrade diner in Berlijn.” De ITB Berlin vindt plaats van 4 – 8 maart.

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Video - Geen Blue Monday voor TUI

Volgende bericht

Sunny Cars brengt nieuwe editie On your way uit

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.